Alege barca cu motor cu dotările dorite de tine – la eBoat ai toate șansele să găsești

Să deții o barcă cu motor nu este neapărat ceva ce are oricine în plan. Astfel că atunci când vei decide să investești, ar fi bine să cântărești toate detaliile foarte bine. În mod cert vei găsi la eBoat aparaturi, diverse dotări și echipamente pentru bărci, dar și bărci cu motor. 

Contează brandul producător?

Fie că vorbim de barca cu motor, fie că este vorba de alte produse, de cele mai multe ori ne axăm pe brand, ca și când acesta este o garanție a calității. Este posibil să conteze și acest aspect, dar atenție, înainte de orice decizie luată ar fi bine să cunoști îndeaproape care sunt caracteristicile, recenziile spre exemplu, precum și detaliile tehnice. 

Opțiuni – la ce ești atent când îți alegi barca cu motor, în afară de motorul său 

Dotările, bordul, ce are sau ce nu are barca cu pricina pot afecta funcționalitatea sa. Să vedem spre exemplu câți cai îți sunt de ajuns. Nu este cazul să compari barca cu motor cu mașina sport cu care fugi pe asfalt. Dacă te interesează o barcă cu care mergi la pescuit pe lacuri sau zone oricum nu foarte extinse, îți este de ajuns o barcă care atinge 10 km/h. Un motor de peste 20 de cai putere îți este necesar dacă mergi pe râuri mari. 

La eBoat spre exemplu vei găsi disponibilă în stoc barcă cu motor Poseidon Blue Water 170.  Ai câteva versiuni de culoare dintre care să alegi. Este un model potrivit pentru orice activitate nautică pe ape mici sau pe mare. 

Alege ceva potrivit – te va avantaja și la costurile de întreținere 

Din rațiuni practice și economice, alegerea unei bărci cu motor va ține cont de toate aspectele posibile. Dacă nu faci o raportare între tipul de barcă și ce ai tu nevoie – ce activități faci de obicei când pleci în larg – riști. Nu doar că investești fără rost, însă spre exemplu un motor mai puternic decât barca ta vine cu riscul de a pierde controlul ambarcațiunii. Dacă este prea greu  motorul, automat și consumul ambarcațiunii este mai mare. 

Gândește-te și pe termen lung la tot ce implică întreținerea sa și piesele de schimb, în eventualitatea în care ar fi nevoie. Nu poți exclude faptul că în timp intervine și nevoia de a mai schimba câte o piesă din componența bărcii. 

Dotări diverse le poți face tot de la eBoat 

Destul de probabil că vei găsi de cumpărat doar bărcile cu minime dotări. Dacă îți dorești să ai parte de ceva mai complex, poți opta pentru dotarea bărcii cu echipamente și aparatură pe care le găsești la eboat.ro. Amintim aici despre comunicații marine, de sonare și fishfindere, de GPS-uri și radare sau de diverse accesorii. 

După ce ai descoperit gama de ambarcațiuni, descoperă și accesoriile potrivite, pentru ca experiența ta în larg să fie una mulțumitoare și sigură. Descoperă mai multe la acest furnizor – eboat.ro. 

Contact:

vanzari@hydrohabit.com

info@hydrohabit.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *