Atunci cand vrei sa iti faci un site ai nevoie de un gazduire si domeniu

Buna draga mea! Recent am luat decizia de a-mi face un nou blog și fără sa stau pe ganduri prea mult am început sa caut idei de nume. M-am gandit ca trebuie sa fie ceva ușor si simplu, dar care sa ma reprezinte într-un fel sau altul. Alinapink -blogul pe care scriu in prezent il am de ceva vreme. Si povestea lui este destul de interesanta. În primul rand l-am făcut cu cateva luni inainte sa se nasca fetita mea. 

Ideea de baza, a fost încercarea mea de a prezenta accesoriile mele in mediul online, dar in aceea vreme nu știam ca dacă vrei ca si restul lumii sa citească ceea ce tu scrii, trebuie sa ai un serviciu de web hosting. 

După cateva zile am găsit pe internet un baiat care povestea despre bazele blogurilor si implicit a site-urilor și vorbea despre domenii, gazduire hosting și mulți alți termeni foarte ciudați pentru mine, care nu știam mai nimic.  Am luat legatura cu aceea persoana si după cateva mailuri schimbate m-a facut sa vreau sa trec la nivelul următor. 

Așa a luat naștere alinapink.ro, s-a schimbat din justpink3005blogspot.ro intr-un blog cu domeniu propriu si cu serviciu de hosting. 

Pentru ca deja aveam cunoștințe de baza, si știam exact ce trebuie sa fac pentru noul blog, imediat ce am ales numele am făcut înregistrarea domeniului pe gazduire.ro.

Am citit în primele zile o mulțime de articole despre acest subiect. Pentru ca voiam sa știu exact ce am de făcut și care sunt pasii urmatori. 

Eu aleg Gazduire.ro pentru blogul meu!

După ce m-am informat am apelat la Gazduire.ro aici am inregistrat domeniul si de atunci doar la ei apelez cand am nevoie de ceva. M-am bucurat mereu ca sunt prompti si ca m-au ajuta de fiecare data cand  am avut nevoie de ceva. 

Tot la serviciile lor am apelat si pentru noul blog, acum tot ce mai am de făcut este sa scriu ce vreau si să-l cresc împreună cu acesta. Iti zic drept ca abia astept sa astern primele cuvinte si implicit primele randuri si articole. 

Ma bucur ca am ales serviciile lor, pentru ca stiu exact tipul de servicii pe care il oferă si ma bucur sa stiu ca sunt langa mine atunci cand intampin o problema si iti zic drept ca stiu ce înseamnă sa nu functioneze si sa iti fie teama ca toata munca ta s-a dus. 

Intr-o concluzie iti pot spune ca este important sa citesti si sa vezi ce iti ofera compania pe care vrei sa o alegi. Si sa ai grija ca atunci cand apelezi la serviciile lor, ei iti sunt alaturi si te ajuta. Pentru a putea lua legatura cu ei si a stabili cele necesare, iti las mai jos datele de contact. 

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro/

Eu sunt multumita de serviciilor si ma bucur ca am ales compania lor, plus ca pe pagina de facebook găsești informații utile dar si răspunsul multor întrebări. Afla tot ce ai nevoie, alege numele potrivit pentru blogul tau si gata. Iti urez mult succes la scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.