Cu Gaminvest gasesti usor terenuri de vanzare Oradea

Se pare ca domeniul imobiliar este unul dintre cele mai stabile domenii pentru ca toata lumea ae nevoie de o casa, un loc unde sa poata locui cu familia. Preturile in acest domeniu fluctueaza destul de mult, depinde daca alegi sa cauti singur o casa sau apartament sau poti face o altfel de alegere care sa fie mai mult in avantajul tau. 

Din ce in ce mai multe persoane se orienteaza spre case sau terenuri de vanzare Oradea. Deoarece o casa aflata intr-un cartier in plina expansiune dispune si de toate facilitatile, cum ar fi reteaua de canalizare si de energie electrica, viitorii locatari se indreapta mai mult spre acestea, deoarece isi doresc atat sa locuiasca intr-un cartier linistit, dar nici chiar la periferie. 

Cu Gaminvest, partener de incredere in imobilare, este usor sa gasesti ceea ce cauti, daca ii dai mana libera sa te reprezinte. 

Un agent imobiliar pentru linistea ta 

Cu o experienta bogata in imobiliare, profesionistii de la Gaminvest – care pot fi gasiti pe pagina oficiala Gaminvest.ro – pot veni in ajutorul tau. Au cu o oferta bogata de case sau terenuri de vanzare unde se pot construi atat case, cat si duplexuri, vile sau chiar mici magazine de tipul afacere de familie. 

Deoarece printre ei se numara si consilieri juridici, este bine sa colaborezi cu ei pentru a beneficia si de sfaturi pretioase in acest domeniu, dar si pentru a scapa de birocratia inerenta cumpararii unui imobil sau teren. 

Ce fel de terenuri sunt cautate de catre clienti 

Cand vine vorba de terenuri de vanzare in Oradea sau in zonele apropiate, viitorii cumparatori  se orienteaza spre loturi de dimensiuni medii, intre 500 mp si 1000 mp. In general, casele mici si compacte sunt preferate, din cauza preturilor de constructie. Doar unii clienti cauta suprafete mai mari de atat, pentru a construi o casa mai mare de tip vila, unde sa aiba toate facilitatile necesare gen gradina, terasa, garaj  sau piscina. 

Din punctul de vedere al inclinatiei terenurilor sunt preferate terenurile de vanzare in plan drept sau cu inclinatie mica, aflate in zonele de deal de la periferia orasului Oradea. Aici sunt cartiere moderne, unde locuiesc familii tinere, cu un stil de viata activ.

In preferintele clientilor se numara si parcelele de 400-600 mp din cartierele de case noi periferice in plan drept, din zonele de campie de tip platforme. Acestea vin insotite de facilitati mai multe, cum ar fi vecinatatea zonelor comerciale dar si apropierea de centrul orasului si de strazile principale. Este asadar un element destul de important care va fi luat in considerare. 

Pretul care creste in functie de utilitati este un element important in alegerea terenului.  Un teren la marginea orasului, fara utilitati poate fi gasit si cu 20 euro pe mp, pe cand aceeasi parcela cu utilitati, situata ceva mai incolo poate ajunge la 70-80 euro pe mp.

Cumparatorii care cauta un teren de vanzare in Oradea, sunt interesati in primul rand de pozitionare, apoi de pretul utilitatilor, iar in cele din urma de aspectul terenului si de planul de inclinatie. 

Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala. 

Contact: office@gaminvest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *