Cu si despre Roblox

Hei, buna draga mea! Azi vreau sa vorbim despre telefoane, gadgeturi, dar in special despre un joc ce observ ca acaparează tot mai mult atentia copiilor. In primul rand vreau sa iti spun ca am facut un experiment si mare mi-a fost uimirea cand am descoperit cate ore au trecut.

Acum cateva zile, i-am zis Mayei sa ma învețe si pe mine sa ma joc Roblox, nu știu daca ai auzit de el, dar daca ai copii si aceștia au acces la internet. Mai mult ca sigur stii despre de vorbesc. 

Daca nu stii, hai sa iti explic: Roblox, este o aplicatie, un fel de platforma unde gasesti o multime de jocuri. Conceptul este simplu: iti creezi un cont, si cu ajutorul acestuia te joci. Ce mi-a atras atenția inițial, a fost faptul ca Maya se juca impreuna cu alte fete de la scoala. Stăteau de vorbă pe Whatsapp, si le auzeam…”am căzut, m-a dat de la început” sau ” hai ca te astept” si alte astfel de replici. 

Am instalat aplicația si după ce mi-a explicat Maya, cum sta treaba, am început sa ma joc. Știam ideea in mare de la diferiți Youtuberi pe care ii urmărește fata mea. Totusi nu ma așteptam sa te acapareze asa si sa vrei sa finalizezi jocul ales.  

Cam asa arata interfata jocului în sine. De aici alegi tipul de joc si dacă vrei sa te joci cu o alta persoana, aflată in lista de prieteni, cu un simplu refresh, vezi ce joc se joacă si dai simplu Join, apoi automat vei intra in jocul ales de ea. 

Eu pentru ca nu ma pot juca anumite genuri – in primul rand celor gen Counter Strike – ma ameteste si ma enerveaza – am ales sa joc diferite Obby-uri. 

Ce sunt obby-urile?

Sunt curse cu obstacole, ce am ales eu, am observat ca seama cat de cat, dar recunosc ca am ales ceva usor, pentru incepatori. 

Cum se joaca?

Simplu, chiar foarte simplu. In primul rand ai caracterul – cel pe care-l creezi atunci cand iti faci cont. Si cu ajutorul lui, parcurgi cursa pas cu pas. Sunt secțiuni ușoare si secțiuni dificile. Dar cu atenție si e relativ usor sa parcurgi un obby. La final nu te gandi ca primești vreun premiu. Dar satisfacția ca ai finalizat acea cursa, este mare.

Pentru mine a fost. Dar iti zic drept ca am butonat telefonul aproape doua sau trei ore doar sa termin un obby. Pentru ca da…am ales unu cu multe stage-uri.

 Acesta avea 200 de stage-uri. Eu nu am reusit sa-l finalizez pentru ca mi-a sunat telefonul si astfel am fost luata de la inceput. 

Asta din punctul meu de vedere e un dezavantaj.

Am observat ca, caracterele sunt defapt personaje din lego, sau cel putin ideea in sine de acolo pleaca.

Per total este interesant si te prinde, ba chiar te face sa vrei sa joci mai mult. Eu una ma joc doar acest gen, dar stiu sigur ca mai sunt si alte genuri. 

Pe viitor daca vreti mai scriu despre jocuri ce mi-au captat atentia. Pana atunci, tu te joci Roblox? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *