De ce vei prefera traverse pentru scări interioare acasă? Vezi stocul de la Faria

Covoarele au dublu rol pentru o casă. Acestea oferă confort, alături de un aspect mult mai frumos a încăperii. Asta pentru că o casă care are covoare pe jos pare mult mai primitoare și oferă un sentiment plăcut. Chiar dacă o casă modernă este frumoasă și are un aspect uimitor, în care fiecare lucru este la locul său, multe persoane preferă un stil de amenajare mai prietenos. 

Obiectele decorative nu lipsesc în general din casele românilor și nici covoarele. Chiar dacă optează acum pentru covoare mai mici sau traverse, nu pentru cele care acoperă toată podeaua, cert este că acestea nu lipsesc. Pentru cei interesați magazinul online faria.ro dispune de o gamă vastă de produse pentru acasă printre care se enumeră și covoarele. 

Traversele – în ce camere le vei prefera și de ce

Traversele sunt de interes pentru clienți în special în ultimii ani pentru că au înțeles cât sunt de utile și ce influență mare au pentru designul complet a camerei. La Faria vei găsi mai multe variante, printre care va fi cu siguranță și ceva pe gustul tău, potrivit pentru casa ta. 

Traversa pentru bucătărie

Multe persoane evită să pună covoare în bucătărie pentru că au impresia că acesta va fi mereu pătat din cauza mâncării. Iată că o traversă poate fi o variantă salvatoare. Asta pentru că o vei așeza în dreptul blatului de lucru pentru a oferi confort pentru picioare.

Traversele sunt ușor de aspirat și de curățat. Au o suprafață dreaptă ceea ce le face ideale pentru bucătărie. Poți alege de la Faria varianta de traversă cu imprimeu specific pentru bucătărie, cu boabe de cafea și diverse mesaje. 

Traversa pentru casa scărilor

Poți opta pentru traverse scari interioare dacă vrei să ai parte atât de confort termic pentru picioare cât și de un grad mai mare de siguranță. Asta pentru că nu vei mai aluneca atât de ușor când circuli în ciorapi pe scări. 

Traversa pentru hol

Partea de hol este una dintre cele mai circulate zone din casă. Asta înseamnă că parchetul sau finisajele alese pentru podea pot avea destul de mult de suferit, se pot zgâria din această cauză. Soluția este o traversă pe care o poți comanda de la Faria. Alegi exact dimensiunea de care ai nevoie și vei avea o intrare în casă mult mai primitoare și mai utilă. 

Traversa pentru terasă

Terasa este una dintre zonele care redau foarte mult din aspectul casei. Asta pentru că terasa din fața casei este primul contact pe care îl au oamenii cu căminul tău. Astfel trebuie amenajat cât mai frumos. Dacă vrei să ai parte de o zonă verde care să adauge un plus de culoare poți alege pentru terasă o traversă verde, care imită iarba. 

Acestea sunt special create astfel încât să reziste foarte bine la condiții meteorologice diverse. La Faria vei găsi diverse variante de traverse, în culori variate, cu modele sau fără. Poți accesa site-ul pentru a comanda ceea ce ai nevoie pentru casa ta. 

Contact:

comenzi@faria.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *