Heart bones de Colleen Hoover – recenzie

Hei, uite ca a venit oficial vara. Zilele sunt lungi si temperaturile înalte si iti zic sincer ca de cand m-am trezit gandul meu a zburat la balaceala, plaja, carti si lenevit la soare. Ca tot venii vorba de cărți si plajă, hai sa iti spun ce am citit in ultima data, pentru ca da….nu am renuntat si deja simt cum creierul meu strica cu putere ca vrea alta carte scrisa de Colleen Hoover

Stii deja ca ador modul ei de a scris si iti zic drept ca si aceasta carte mi-a placut. Inca de la inceput o cunoastem pe Beyah, o adolescenta al carei mama este dependenta de droguri si viata ei nu este tocmai usoara. Ajunge de-a lungul copilariei si o parte din adolescenta ei sa faca multe lucruri care nu o fac sa fie mandra, dar toate astea pentru a face rost de bani. 

In momentul in care isi gaseste mama moarta pe canapea din cauza unei supradoze, ajunge sa ia legatura cu tatal ei si astfel se muta alaturi de el si noua lui familie pe o peninsula din Texas.

Toata viata ei incape intr-un rucsac si fara prea multe sperante, pleaca intr-o aventura. Totusi nu se astepta ca aici sa cunoasca un alt stil de viata. Cu multe minciuni si multe secrete spera ca va trece cu bine peste toate pana cand va pleca in Pennsylvania cu ajutorul unei burse școlare. In Texas totul se schimbă si ajunge sa-l cunoască pe Samson, un baiat pe care-l eticheteaza inca de la bun inceput, fiind genul de baiat de bani gata, care primeste orice.

Desi incearca sa stea departe de el si isi tine secretele bine ferecate sub lacat, Samson o face sa ii spuna putin cate putin din trecutul ei si sa ii dezvăluie secretele rand pe rand. Desi se pare ca si el la randul lui are un trecut tumultos si plin de secrete destul de intunecate, dar pe care le ascunde destul de bine.

Cand Beyah alege sa accepta o relatie sortita sa ramana la „mal” asa cum s-a exprimat Colleen Hoover in Heart Bones, nu stie in ce se baga si cand totul se naruie, se afla in impas.

Oare sa creada tot ce i-a spus Samson de-a lungul verii sau sa plece si sa lase totul in urma. Minciuni, secrete, si multe sperante, toate la mal sau in largul marii. O noua familie, o sora pe care o catalogheaza inainte sa o cunoasca. O familie asa cum visa candva dar pe care cu greu o accepta. 

Aceste sunt cuvintele de definesc aceasta carte, o alta opera scrisa de autoarea ce mi-a ajuns la suflet prin simplul fapt ca scrie si despre partea urata a vietii. Pe Libris.ro vei gasi pe langa aceasta carte, multe altele si eu abia astept sa primesc urmatorul colet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.