Slam. Din dragoste pentru Layken de Colleen Hoover – recenzie

Stii deja ca autoarea Colleen Hoover, este una dintre autoarele mele preferate. Imi place cum scrie si fiecare carte si subiectele alese de aceea de cele mai multe reusesc sa citesc o carte in cateva zile. Asa a fot si Slam. Din dragoste pentru Layken – aici povestea este putin altfel pentru ca in primul rand o cunoastem pe Layken – o adolescenta caruia ii moare tatal si se muta impreuna cu mama si fratele ei din Texas in Michigan. Aici il cunoaste pe Will un baiat in varsta de 21 de ani care are grija de fratele lui.

Intamplarea face ca cei doi baieti sa se inteleaga bine si sa fie foarte apropiati, astfel Layken si Will sa se apropie. Si totusi cand intre ei se infiripa o adevarata poveste de dragoste, sunt nevoiti sa se trezeasca la realitate. Asta se intampla cand pe holurile liceului se intalnesc ea in calitate de eleva si el in calitate de cadru didactic.

De aici incep problemele cu adevarat, pentru ca ceea ce este intre ei, devine imposibil si ceea ce ii uneste nu se poate materializa din cauza unor motive destul de evidente. In acelasi timp cu cat incerca sa stea mai departe cu atata este mai dificil.

Fiecare pagina te tine in suspans si fiecare provocare te face sa te gandesti daca intr-un fel sau altul vor ajunge impreuna. Eu una am sperat pana la ultima pagina si asa cum ziceam am citit cartea in doua zile, cu gandul si dorinta ca totul se va aranja. Totusi recunosc ca mi-a fost teama ca Will va avea de suferit si ca Layken va trece cu bine peste fiecare problema ce se iveste.

Slam – este un tip de poezie ce combina performantele de scriere, competitie, totul in cartea aceasta se invarte intr-un fel in jurul acestui tip de poezie si iti zic drept ca fiecare parte scrisa, este foarte interesanta. Mie personal imi place si chiar le-am citit cu placere. M-a facut sa ma gandesc daca eu as putea scrie o astfel de poezie.

Acesta carte ca si multe altele scrie se Colleen Hoover le gasesti pe Libris.ro, tot de acolo am luat si alte carti pe care urmeaza sa ti le prezint. Pur si simplu imi place aceasta autoare si chiar ma bucur ca am descoperit-o.

Slam. Din dragoste pentru Layken este o carte captivanta, este speciala si asa cum deja m-am obisnuit atinge anumite aspecte pe care rar le-am gasit in alte carti citite. Imi place stilul ei de a scrie si imi place ca foloseste cuvinte uzuale, facand asta o lectura usoara. De asemenea imi place fiecare nume pe care-l alege pentru personajele ei. Nu se limiteaza la Jess sau altele des intalnite, Layken este altfel…pur si simplu iti ramane in minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *