Jocuri ca la aparate gratis, distractie garantata!

Buna draga mea! Azi vreau sa schimbam putin topicul subiectelor si mergem cu incredere spre alta categorie si vreau sa iti zc ca duce oarecum spre jobul meu, ocupatia mea de zi cu zi, asta cand nu ma pierd intre randurile acestui blog. Cum bine spune numele azi vorbim despre jocurile la aparate si cum poti sa te joci fara a cheltui bani.

Daca nu stii deja…jobul meu este acela de a fi operator la o casa de pariuri, si iti zic drept ca imi place ceea ce fac, dar totusi ma bucur sa vad ca au aparut si alternativa pentru astfel de jocuri, care te pot ajuta sa te distrezi fara sa pierzi timpul.

Este important sa stii ca pe site te poti juca atata varianta cu bani dar si varianta gratis. De asemenea trebuie sa stii ca pe site vei gasi cele mai populare jocurile de la aparate, cele pe care le gasesti la aparatarele de tip slot machine, pentru ca da….am vazut ca aici sunt cele pe care le gasesc si in sala de pariuri unde lucrez.

Acestea de mai sus, sunt doar o mica parte din jocurile disponibile pe site, te invit sa descoperi ce alte minunatii iti pun la dispozitie pe jocuri ca la aparate gratis , si iti zic drept ca eu as alege aceasta varianta. Recunosc sincer ca eu nu ma joc, pur si simplu nu le inteleg ( desi cred ca daca mi-as da silinta as reusi ) dar cred ca nu sunt genul meu de jocuri.

Totusi eu incurajez jocul responsabil si din acest motiv te sfatuiesc sa alegi sa joci gratis, pentru ca da….desi exista posibilitatea sa castigi bani din asta….vreau sa alegi ce este mai bine pentru tine. Pentru ca indiferent de ceea ce alegi trebuie sa stii exact ce este responsabil pentru tine.

Stii deja ca acest tip de jocuri provoaca dependenta si cum se exprima cei din departamentul marketing „este o boala” nu o incurajez si tocmai din acest motiv eu te sfatuiesc sa alegi varianta gratis, pentru ca desi….nu iti aduce banutii…ei bine nici nu iti ia banii din buzunar si asta este cel mai bine.

In concluzie…alege responsabil dar mai in special joaca responsabil si ai grija suma pe care o alegi sa joci la aparate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *