Set pilotă și pernă bebeluși, într-un mix de culori de care te vei îndrăgosti, doar la Little Prints

Când vine vorba de somnul celor mici, nu încape în discuție, ne dorim tot confortul pentru ei, începând cu pătuțul, ajungând până la jucăriile atârnate deasupra lui pe care le observă atunci când deschide ochii dimineața. Detaliile sunt acelea care fac diferența dintre un somn bun și unul mai puțin bun.

Little Prints are soluția ideală pentru odihna celor mici prin aducerea în prim-plan a unui set pilota si perna bebelusi special concepută pentru aceștia.

Somn odihnitor într-un set dintr-un material calitativ

Seturile realizate pentru cei mici sunt fabricate dintr-un material calitativ. Bumbacul satinat oferă celui mic confort, cât și un somn liniștitor. Aceasta este confecționată manual cu multă atenție. Umplutura este hipoalergenică, întocmai pentru ca cel mic să nu prezinte disconfort. Perna care însoțește pilota este potrivită pentru cel mic încă din primele zile de viață ale acestuia, atunci când somnul este principala lor activitate.

Cadou pentru cineva drag sau un cadou pentru puiul tău

Aceste seturi care sunt disponibile în cinci culori dintr-o gamă de culori nude, pot reprezenta cadou ideal. Modelul acestora este unul clasic, la acesta fiind atașat un volan la margini. Fie că faci o vizită unei proaspete mămici sau ești chemată la un babyshower, nu vei da greș în alegerea cadoului. Little Prints își dorește întotdeauna ca produsele să mulțumească pe toată lumea și să nu dea greș în ceea ce-i privește pe cei mici.

Condițiile de îngrijire și păstrare a acestora sunt destul de simple, de aceea le poți spăla cu tot cu umplutură. Totuși, este recomandat folosirea unui balsam special conceput pentru articolele de bebeluși tocmai a păstra țesătura ca la început. Seturile sunt produse pentru a rezista un timp cât mai îndelungat, de aceea nu ai motive de îngrijorare.

Little Prints pune întotdeauna preț pe siguranța și pe calitatea produselor, nu o spun ei, ci o spune numărul de comenzi și cititoarele lor; dar dacă ai dubii în ceea ce privește calitatea lor, poți citi mai multe detalii și te poți documenta în legătură cu alte produse, accesând acest articol. Tot procesul este 100% transparent și nu lasă loc de îndoieli.

Pentru a plasa o comandă și pentru a fi la curent cu noile produse lansate de aceștia, poți accesa littleprints.ro. De asemenea, pentru a ține evidența comenzilor și a fi la curent cu starea în care se află comanda ta, te poți înregistra tot acolo. În acest fel îți va fi mai ușor să te organizezi, pentru că știm că toată atenția ta este îndreptată către cel mic.

De ce Little Prints 

Little Prints este una dintre prima firma care a adus brandul Bibs în România. Despre acest brand cu siguranță ai auzit dacă ai căutat produse premium pentru bebeluși. Produsul vedetă aici este suzeta Bibs, de la gigantul brand internațional. 

Pentru a fi mereu la curent cu promoțiile și ofertele Little Prints te poți abona la newsletter, unde primești frecvent mailuri despre produsele disponibile în stoc și prețul acestora. 

Contact:

+4 0725 766 847 

hello@littleprints.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *