Verity de Colleen Hoover – recenzie

Buna draga mea, ca sunt mare fan Colleen Hoover nu e un secret, ca ador sa imi cumpar cartile ei de pe Libris.ro…ei bine recenzile imi sunt martore ca sunt fanul acestui site, dar azi vreau sa iti spun cum a dat cu mine de pamant la figurat aceasta carte.

Nu credeam ca va ajunge o carte sa ma zguduie si sa ma atraga in acelasi timp. Nu ma asteptam sa fie asa intensa si in acelasi timp sa imi lase atat de multe raspunsuri si intrebari in aer, pentru asta pot spune ca autoarea este geniala si merita toate aplauzele mele si cuvintele de lauda, pentru ca Da! aceasta carte a depasit cu mult asteptarile mele.

Inceputul este unu macabru si recunosc ca descrierea facuta, m-a dus direct langa Lowen o tanara scriitoare care este martora unui accident destul de urat, dar in acelasi timp o insotesc in toaleta unei cafenele impreuna cu Jeremy care o ajuta sa isi schimbe camasa plina de sange.

Recunosc ca intial mi s-a parut cam tras de par inceputul, dar cu cat ma afundam mai mult in lectura, cu atat mai mult imi place actiunea si tot ce scrie autoarea aici. Cand lui Lowen i se ofera posibilitatea sa devina coautoarea unei scriitoare de succes, aceasta vede oportunitatea de a iesi din datorii si accepta, totusi nu stie ce se afla in acest spatele accidentului in care a fost implicata Verity Crawford.

Cand ajunge in casa acestora, a lui Jeremy ( cel care a ajutat-o imediat dupa accidentul la care a fost martora) care este si sotul lui Verity, are un soc in primul rand pentru ca locuinta nu arata asa cum si-a imaginat. Dar cand se apuca de documentarea necesara continuarii seriei, descopera un jurnal care pur si simplu descrie cu lux de amanunte tot ce s-a intamplat in viata celor doi soti.

Totusi avand parte de multe tragedii in viata lor, cand Lowen citeste ce a scris Verity in acel manuscris incepe sa isi puna semne de intrebare, si sa se gandesca daca ceea ce scrie este adevarat si daca Jeremy stie tot ce a facut sotia lui.

In timp ce citeam aceasta carte m-am intrebat daca este posibil ca o mama sa faca acele lucruri, daca exista posibilitatea ca o femeie sa fie atata de obsedata de barbatul de langa ea, si sa nu doreasca sa-l imparta cu copii lui. M-am cutremurat si m-am suparat si pana la sfarsit am ajuns sa cred tot ce scrie, ca cred ca Verity este o femeie malefica, obsedata se sotul ei si capabila de o multime de lucruri oribile.

Verity de Colleen Hoover este scrisa altfel, dar in acelasi timp intr-un fel sau altul vorbeste de o problema intalnita in lumea noastra, desi sper din sufler sa nu fie atat de des. Aceasta este o carte ce merita citita in compania unui vin bun si de ce nu, intr-o atmosfera placuta. Subiectul cartii nu este unul placut, dar deja stiu asta despre aceasta autoare, si recunosc ca asta ma atrage atata de multa la ea si la felul ei de a scrie.

5 comentarii la „Verity de Colleen Hoover – recenzie

  1. Este una dintre autoarele mele preferate… Cartea aceasta mi s-a parut foarte buna!!! As reciti-o! Am vazut ca autoarea publica acum in engleza o editie noua care continua cartea cu inca vreo 10 000 de cuvinte!! Wow! Sunt curioasa ce a inclus!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *