Dintotdeauna tu de Colleen Hoover – recenzie

Buna draga mea! Uite ca azi am dat gata o alta carte scrisă de autoarea mea preferata. Și cu ocazia asta descopăr cu am citit cam tot ce aveam publicat la noi în țară, sper ca asta se va schimba și vor aparea și altele.

Colleen Hoover mi-a fost alături multe zile si fiecare pagina am citit-o cu drag. M-am bucurat si am suferit alături de personajele ei. Am zambit si am trăit de data aceasta împreuna cu Morgan si Clara, povestea lor. Nu una vesela, ci una plina de secrete si minciuni, certuri si dispute. Dar totusi ce le face pe aceste doua persoane sa se certe atata de des, pai este destul de simplu.

Sa incepem cu inceputul, Morgan ramane insarcitata la varsta de 17 ani, din acest motiv se casatoreste cu Chris, tatal copilului. Clara este fata acestora si Morgan incerca din rasputeri ca ea sa nu faca aceleasi greseli. Persoana de legatura dintre cele doua este Chris dar si Jenny, sora mai mica a lui Morgan , care are o legatura speciala cu nepoata ei.

Totul se complica cand Chris si Jenny isi pierd viata intr-un accident de masina si când Morgan împreuna cu Jeremy descoperă ca totul este altfel fata de cum si-au imaginat ei. O viata plina de secrete un bebelus al carui tata nu este cel cu care urma Jenny sa se căsătorească dar si multe alte secret care mai decare mai întunecate.

Un baiat interzis pentru Clara, din cauza greșelilor făcute părinți, dar si tainele acestora o fac pe adolescenta noastra sa se razvrateaca, sa se certe cu Morgan, cu fiecare ocazie cand acestea se intersectează, si crede-ma cand iti zic ca sunt destul de dese si parca din ce in ce mai grave. 

Pe tot parcursul lecturii m-am gandit cum as proceda eu in acest caz, m-am gandit daca i-as ascunde Mayei adevărul sau as sta de vorba cu ea si i-as spune cum stau lucrurile. Iti zic drept ca nu stiu dar stiu foarte bine ca pe Libris.ro gasesti cartea Dintotdeauna tu de Colleen Hoover si recunosc ca eu am savurat-o, la fel de intens ca si alte carti de ale ei. 

Aceasta recunosc ca a fost putin altfel, intr-un fel m-am regasit in relatia celor doua personaje si sper ca voi gasi cheia de legatura dintre mine si fetita mea. Dar pentru asta ramane doar sa fiu alaturi de ea si sa vorbesc deschis. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *