O baie relaxanta pentru fetita mea

Hei buna! Uite ca a venit vremea sa vorbesc iar despre fetita mea si despre obiceiurile ei. Multa vreme m-am gandit ca unele obiceiuri le ia din familie, si pe acesta stiu sigur ca l-a copiat de la mine. Iti zic inca de la inceput despre ce este vorba.

Recent am inceput sa cred si sa inteleg ca ce vad copii nostri la noi, vor copia ceea ce vad la noi si pentru asta trebuie sa avem grija cum ne comportam. Desi cand vine vorba de baie a inteles ca acolo se poate rasfata, juca, balaci si toate derivatele acestor actiuni, trebuie sa iti zic ca atunci cand vine vorba de produse pentru baie, ma lasa sa aleg ceea ce consider ca este bun pentru ea.

Chiar daca este mare, tot aleg sa folosesc produse destinate copiilor, si bineinteles ca aprovizionarea o fac mereu de pe Notino.ro de aici cumpar si pentru noi. Cand vine vorba de Maya, merg tot timpul pe categoria mama si copilul. Aici am gasit mereu produse destinate copiilor.

Un bun exemplu sunt produsele marca Johnsons baby, produse pe care le folosesc cu drag la fiecare baie cand vine vorba de Maya, si in prezent am sampoane si ulei de bebelusi de la ei.

Le rotesc periodic si chiar nu m-au dezamagit niciodata. Fie ca vorbim de ulei pentru bebelusi acesta cu roz sau cel mov sau albastru, toate sunt la fel de bune. Lasand pielea catifelata si placuta la atingere.

De asemenea tot de la ei aleg si samponul, desi Maya a trecut de perioada in care o numeam bebelus, cu samponul de la ei se impaca foarte bine, pe langa asta nu are in miros puternic si fiind formula pentru copii, nu ii atata pielea capului.

Aceste produse pot fi folosite si de adulti, si recunosc ca atat uleiu cat si samponul il folosesc si eu, fiind unele din produsele preferate de familia mea.

Samponul pentru copii cu o textura usoara este mereu prezent in baia noastra, si face parte din ritualul de rasfat al fetitei mele. De asemenea se adauga pe lista bombele de baie pentru copii, despre acestea ti-am vorbit intr-un articol anterior dar si alte variante. Pur si simplu fiecare baie este o incantare a simturilor pentru mine, datorita mirosurilor si pentru Maya este o placere, pentru ca baia este o distractie cu apa colorata si produse destinate copiilor.

Produsele de la Johnson’s Baby sunt preferatele noastre si trebuie sa iti spun ca avem o gama completa, si pentru ca fetitei mele nu ii place sa se pieptane, am decis sa adaug la comanda urmatoare si un spary pentru descurcarea parului tot de la ei.

Voi ce produse folositi pentru cei mici? Le place la baie sau este o intreaga „distractie” cand vine vorba de baie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *