Yzzy – platforma pe care vei gasi telefoane Apple de vanzare

Telefoanele mobile sunt indispensabile. Au depasit de mult rolul de a fi simple device-uri de pe care apelam persoanele care nu sunt langa noi. Un telefon acum stocheaza mii de informatii, poze, ne ofera posibilitatea de a naviga online oricand. Au devenit un ajutor care ne ofera mereu acces la noile informatii, care ne indica pe unde sa mergem pentru a ajunge acolo unde avem nevoie si multe alte aspecte care ne vin in ajutor. 

Astfel ca aproape orice persoana detine acum un smartphone. Achizitia unuia poate fi totusi o investitie destul de mare, motiv pentru care te va interesa sa afli despre yzzy.ro, aceasta platforma care permite achizitia sau vanzarea unor telefoane de la anumite branduri. Poti beneficia de preturi exceptionale pentru anumite telefoane, in timp ce vinzi foarte usor telefonul pe care nu il mai folosesti. 

Vrei sa cumperi un telefon Apple? Yzzy te ajuta!

Daca vei accesa platforma yzzy.ro vei vedea cat de simplu este sa cumperi un telefon. Gasesti variantele care te intereseaza foarte usor, in categoriile aferente sau poti nota numele telefonului in bara de cautare pentru a fi si mai simplu acest proces. Acolo vezi modelele disponibile. Spre exemplu in categoria de telefoane Apple de vanzare poti vedea toate modele disponibile. Pretul lor difera in functie de model.

De asemenea difera pretul si in functie de starea telefonului. Acestea sunt in stare buna de functionare dar unele s-ar putea sa aiba anumite zgarieturi spre exemplu, caz in care vei plati mai putin. Ai la indemana toate informatiile care te intereseaza, peste 20 de caracteristici in functie de care sa faci alegerea potrivita pentru tine. 

Multi oameni aleg sa isi schimbe telefonul din varii motive, nu pentru ca nu mai functioneaza, ci pur si simplu pentru ca vor un model mai nou. Daca te enumeri si tu printre, ei la Yzzy il vei gasi. 

Vinde un telefon simplu si rapid

La fel de simplu poti sa si vinzi telefonul. Yzzy este un proiect de tip start-up nascut in Suceava din dorinta unor antreprenori de a schimba in mod benefic aceasta experienta de cumparare si vanzare a telefoanelor. Astfel ca poti gasi pe site si categoria de vanzare. Dupa ce vei introduce informatiile cerute si acestea vor fi analizate, vei primi instant si o cotatie de pret. 

Astfel poti rezolva doua probleme imediat – vei vinde vechiul telefon si te vei bucura in scurt timp si de unul nou. In functie de starea telefonului vei primi suma corecta. Fiecare telefon vandut prin intermediul acestei platforme este verificat din toate punctele de vedere astfel incat sa fie un proces sigur de vanzare-cumparare. Astfel nu risti sa primesti un telefon intr-o stare deploarabila, asa cum se intampla deseori cand cumperi de la o persoana fizica.

Yzzy este platforma care te ajuta ori de cate ori esti interesat sa cumperi un telefon mobil in stare perfecta, la mana a doua, precum si sa vinzi. Acceseaza site-ul yzzy.ro pentru mai multe informatii. 

Contact: 

Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208 

0761 053 053

contact@yzzy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.