3 aspecte de care iti dai seama dupa primii kilometri cu masina obtinuta prin servicii de inchirieri auto!

Apelul la o companie de inchirieri auto se dovedeste de real folos in numeroase imprejurari. De exemplu, iti permite sa te descurci fara probleme atunci cand ai de facut multe deplasari intr-un oras in care nu ai sosit cu autoturismul personal, ci cu alt mijloc de transport.

Plecarea in vacanta impreuna cu familia sau prietenii, o escapada de weekend la munte sau in alte locuri cu peisaje deosebite, participarea la diferite evenimente mondene reprezinta alte situatii in care serviciile de inchirieri auto de la focusrent.ro ofera o solutie ideala. 

Avantaje observate inca de la primii kilometri

Chiar inainte de a parcurge primii kilometri, adica inca din momentul in care inchiriezi masina inchiriata, vei avea garantia unei sigurante depline, deoarece fiecare autoturism este supus, inainte de a fi inmanat clientului, unei inspectii tehnice riguroase. Prin urmare, riscul aparitiei unor probleme sau defectiuni este minor. Si, chiar in eventualitatea putin probabila a unei avarii, firma de inchirieri auto asigura inlocuirea rapida si gratuita a vehiculului.

Un alt lucru pe care il vei constata rapid este faptul ca te afli la volanul unui autoturism nou, care functioneaza in cele mai bune conditii. Intr-adevar, fiecare dintre masinile inchiriate are o vechime de cel mult 5 ani, deci nu este uzat si, in plus, beneficiaza de dotari moderne, actuale. 

Deosebit de apreciat de soferi este si faptul ca, atunci cand inchiriaza un autoturism, au ocazia sa conduca exact masina potrivita pentru tipul de drum pe care urmeaza sa il faca. Intr-adevar, o vacanta la mare cu familia, o intalnire de afaceri in alt oras, participarea la un teambuilding sau onorarea invitatiei la o petrecere selecta presupun folosirea unor tipuri diferite de masina. Cum doar milionarii au in garaj cate o versiune pentru fiecare nevoie aparuta, ramane valabila varianta inchirierii. 

Intr-adevar, sunt disponibile modele diferite, din mai multe categorii. Iata-le pe cele apreciate de cei mai multi soferi, cu pretul valabil pentru inchirieri auto pe o singura zi, care scade atunci cand contractul este incheiat pentru perioade de timp mai lungi: 

• clasa economy: Dacia Logan (de la 18 euro/zi), Ford Fiesta (20 de euro), Opel Corsa cu cutie de viteze automata (22 de euro), Ford Focus (22 de euro), Volkswagen Golf (40 de euro) si Skoda Octavia (30 de euro);

• clasa luxury: VW Touran (de la 55 de euro/zi), Mercedes Benz A Klasse (30 de euro), VW Passat (50 de euro), Audi A4 (50 de euro), Mercedes Benz C Klasse (65 de euro), Mercedes Benz E Klasse (85 de euro), Mercedes Benz GLA (55 de euro) si Mercedes Benz GLC Coupe (85 de euro);

• clasa SUV si 4×4: Dacia Duster (de la 30 de euro/zi), VW Tiguan (50 de euro), BMW X5 (60 de euro) si Mercedes Benz GLE (90 de euro);

• microbuze cu 8+1 locuri: VW Transporter (de la 45 de euro/zi), Mercedes Vito (45 de euro) si Mercedes Benz V klasse (105 euro).

Pentru fiecare dintre aceste categorii, sunt disponibile atat servicii de inchirieri auto de scurta durata, pentru persoanele fizice, cat si de lunga durata, special pentru companii, care presupun mai mute avantaje de natura fiscala. 

Prin colaborarea cu o companie de inchirieri auto, vei avea parte exact de modelul dorit si te vei bucura de drumuri frumoase si fructuoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *