Cele mai stralucitoate stele de Anna Todd – recenzie

Buna! Am lasat-o pe Colleen Hoover si am trecut la Anna Todd dupa ce am vizionat filmele de pe Netflix ecranizate dupa cartile ei. Desi recunosc ca mi-as dori sa citesc seria ei intitulata After, am decis sa ii dau o sansa seriei Stars in primul rand pentru copertile adorabile, pline de culoare. 

Recunosc ca mi-a trebuit ceva vreme sa inteleg actiunea si sa prind firul povestii dar mi-a placut si pentru ca s-a terminat la fel de bizar cu a inceput, dupa ce termin de asternut gandurile aici pentru tine, trec la cea de-a doua carte din seria mai sus mentionata. Totusi sa incepem cu Cele mai stralucitoare stele de Anna Todd. In primul rand o cunoastem pe Karina, o femeie in varsta de 21 de ani, care are un frate geaman si provine dintr-o familie destramata intr-o zona in care toata lumea avea cunostinte sau lucra in cadrul armatei. Inclusiv tatal acesteia si astfel de-a lungul copilariei este nevoita sa se mute in diferite locuri, fapt care ii afecteaza familia si astfel se destrama. 

La varsta de 21 de ani, alege sa isi ia viata in maini si sa faca un curs de masaj, tocmai astfel il cunoaste pe Kael, un soldat ce ajunge la salonul unde lucreaza printr-o cunostinta comuna, Elodie. 

De la un masaj la petrecut timp impreuna se pare ca nu este mult, mai ales pentru personajele din cartea scrisa de Anna Todd

Multe pasaje se petrec in mintea Karinei, actiunea este si ea prezenta dar moderat si daca nu esti atenta e posibil sa nu intelegi firul actiunii. Inca de la inceput o cunoastem pe Karina si pe Kael dar pe parcurs facem o calatorie in trecutul fetei si aflam povestea lor. Iti zic sincer ca inceputul mi s-a parut putin dubios dar pe parcusul lecturii am inteles de ce Karina are o asemenea reactie, de ce este afectata de prezenta lui.

De pe Libris.ro am luat si volumul al doilea din seria Stars, mai exact Cea mai intunecata luna si abia astept sa vad cum decurg lucrurile si daca Austin, fratele geaman al Karinei, mai intra in vreo belea sau daca se inroleaza in armata. 

Ramai alaturi de mine sa afli continuarea si spune-mi te rog daca ai citit vreo carte scrisa de Anna Todd. 

Un comentariu la „Cele mai stralucitoate stele de Anna Todd – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *