Ardoare de Tracy Wolff – recenzie

Buna draga mea! Nu ma asteptam sa citesc aproape 650 de pagini in cateva zile, dar cand totul se impleteste frumos si actiunea te atrage, este practic imposibil sa lasi cartea din mana.

Ardoare este prima carte din seria Crave, aceasta se continua cu Furie si Invidie, cred ca autoarea s-a gandit la cele mai cunoscute pacate. Dar chiar si asa, abia astept sa intru in posesia lor si sa vad cu se continua povestea.

Totusi sa revenim la volum pe care l-am finalizat si al caror actiuni sunt proaspete in mintea mea. Trebuie sa iti zic ca avem in fata o carte din categoria Fantasy, o carte cu vampiri, vrajitoare, dragosi si metamorfi. 

Actiunea incepe cand Grace, ajunge sa isi piarda parintii intr-un tragic accident si este astfel nevoita sa isi lase viata din San Diego pentru a merge sa locuiasca intr-o scoala de tip internat cu verisoara ei Macy.

Totusi lucrurile nu stau asa cum isi imagineaza ea, si totul se intensifica in momentul in care are o primire la fel de rece la Alaska din partea lui Jaxon.

 Accidentele incep sa se tina lant de Grace si cand afla mai multe lucruri despre baiatul popular si in acelasi timp periculos, Jaxon, incepe sa inteleaga ca scoala de prestigiu Katmere nu este ca orice alta scoala din lume. Totusi pe parcursul intamplarilor si accidentelor cei doi ajung sa se apropie si sa aiba sentimente unul fata de celalalt.

Oare va rezista relatia lor? Sau ceilalti vor reusi sa ii faca rau fetei si astfel il vor rani si mai mult pe Jaxon?

O carte atent scrisa si cu detalii ce te fac sa vrei sa citesti si mai mult cu fiecare pagina, ce te adanceste in poveste. Pot sa recunosc ca am stat cu sufletul la gura sa vad ce se intampla si recunosc ca sfarsitul povestii m-a lasat cu dorinta de a citit si celelalte doua carti.

De asemenea m-a atras enorm si cele cateva pagini scrise din perspectiva lui Jaxon, imi place sa citesc astfel de carti si pentru asta ii dau autoarei 5 stele. Revin cu recenziile celorlate parti, imediat ce le voi lectura. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *