Igiena dentara este foarte importanta

Buna draga mea! As vrea sa te intreb: te-ai spalat pe dinti? Este o intrebare banala daca stai si te gandesti, dar foarte importanta. Azi despre asta vreau sa vorbesc, despre igiena dentara si despre cum am reusit sa ii inspir Mayei o rutina destul de importanta si pentru ca facem destul de multe lucruri impreuna, aceasta este rutina noastra, este momentul nostru impreuna, dimineata si seara.

Bineinteles ca stii deja ca nu este comanda plasata pe Notino, cara sa nu contina ceva si pentru ea, si deoarece azi vorbim despre igiena dentara, trebuie sa iti zic ca de data aceasta am comanda apa de gura si pasta de dinti atat pentru ea cat si pentru noi.

Iti zic sincer nu este prima data cand incearca pasta de dinti de la Oral B si sper marea mea uimire ii place, mult mai mult ca alte marci incercate, si pentru asta are un mare plus din partea mea.

De asemenea o mare supriza mi-a fost cand am vazut ca se intelege bine cu apa de gura, este prima data cand ii cumpar si cand a vazut-o in colet s-a bucurat enorm, de ceva vreme ma batea la cap si acum ca o are, o foloseste de fiecare data.

Tot de la Listerine avem si noi, adulti, sa zic asa, apa de gura. A noastra fiind albastra, recunosc ca este mai mentolata decat a ei, dar efectul se cunoaste dupa fiecare utilizare si iti zic drept ca a devenit preferata mea.

Consider ca este foarte important sa avem grija de dantura noastra, si stiu foarte bine ca suntem codasi cand vine vorba de tara noastra, la acest capitol, dar cred cu tarie ca totul pleaca de acasa si daca cei mici vad la parintii lor ca se ingrijesc si ca au o rutina bine stabilita, nimic nu ii poate impiedica ca pe viitor sa respecte si sa se spele pe dinti zi de zi.

Ma bucur sa vad ca pe Notino, am gasit apa de gura, atat pentru adulti cat si pentru copii, de asemenea au o gama larga de produse speciale pentru igiena dentara, tot ce trebuie sa faci, este sa alegi produsele potrivite nevoilor tale si cu siguranta totul va fi mai usor apoi.

Alege sa ai grija de dantura ta, dar asa cei mici vor invata ca este importanta sa te speli pe dinti cel putin de doua ori pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *