Te astept de Jennifer L. Armetrout – recenzie

Buna draga mea! Consider ca timpul petrecut alaturi de o carte este o comoara pentru fiecare cititor, de aceea zilnic ma bucur de fiecare carte pe care pun mana si le citesc cu placere. Iti spun sincer ca acum ceva vreme am citit aceasta carte, si mi-ar fi placut sa iti spun impresiile atunci, la cald sa zic asa, dar uite ca timpul este nemilos si trece repede.

Te astept de Jennifer L. Armetrout face parte din seria „Te astept” si este prima carte, iti zic drept ca eu am citit-o pe a doua intai si bineinteles ca initial nu avea logica, dar…chiar si asa le poti citii, pentru ca intr-un fel sau altul povestea se continua, dar nu intr-o stransa legatura cu celelalte carti.

Pentru ca am citit prima data Te doresc, stiam deja ca cele doua personaje principale vor ajunge impreuna, dar sincer nu stiam cum se va intampla asta, si savurand lectura m-am bucurat sa parcurg alaturi de aceste personaje pasii pe care i-au urmat pentru a fi impreuna.

Inca de la inceput facem cunostinta cu Cam Hamilton si Avrey Morgansten, in timpul colegiului. Acestea se intalnesc accidental si desi Avrey doreste sa stea departe de el, intr-un fel sau altul ajung sa petreaca foarte mult timp impreuna. Avrey fosta balerina, cu un trecut destul de intunecat, ii este destul de dificil sa aiba incredere in oameni si tocmai de aceea incearca din rasputeri sa stea deoprte de Cam.

Ajung sa petreaca sarbatorile impreuna cu familia Hamilton, si astfel se ataseaza si mai mult de Cam, dar oare va trece peste ce s-a intamplat in trecut, va avea suficienta incredere in Cam si va ajunge sa ii spuna lucrurile pe care le-a facut si care au schimbat-o atat de mult, dar si motivul pentru care s-a indepartat atat de mult de familia ai?

Intreaga serie o gasesti pe Libris.ro si asa cum iti ziceam putin mai sus eu am citit primele doua carti, urmand sa o iau si pe cea de-a treia. Recunosc ca abia astept sa vad despre ce este vorba, mai ales ca in aceasta carte este vorba de cuplul Cam – Avrey, in cea de-a doua carte despre alt cuplu si in ultima chiar sunt curioasa ce se intampla.

Jennifer L. Armentrout scrie pe gustul meu, si aceasta carte ca si cea de-a doua au fost doua carti destul de interesante si abia astept sa o citesc si pe Ramai cu mine, desi pe site am gasit o mica recenzie…nimic nu se compara cu ceea ce iti poti imagina atunci cand te delectezi cu o carte buna. Nu-i asa?

Tu ce carti ai citit de la aceasta autoare, si ce imi recomanzi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *