Constanta, un oras minunat! Locuri de munca disponibile!

Iti spun sincer ca daca as putea si totul ar depinde de mine, as renunta oricand la capitala pentru un o casa in Constanta, ba chiar mi-as face o pensiune, daca locul ar fi aproape de litoral, pentru ca pur si simplu stiu ca pentru cei din zona, aceaste este o modalitate de a supravietuii. Daca stam putin si ne gandim Constanta este un oras frumos, unul plin de locuri de vizitata, si intentionez sa iti spun cateva astfel de locuri, pe care le poti vedea.

Desi am fost recent in acest oras, nu am vazut decat un singur lucru, mai exact Microrezervatia, desi ne-am dus cu gandul sa vedem Planetariu, dar Maya fiind pe atunci prea mica, nu ne-a permis accesul in sala. Totusi hai sa vedem ce poti vedea in Constanta dar in acelasi timp, iti voi lasa o lista cu locuri de munca, si in acelasi timp te poti uita la lista completa aici: locuri de munca Constanta.

Locuri de vizitat in Constanta!

Voi incepe in primul rand cu Delfinariu, este locul cel mai adorat de cei mici. In primul spectacolele cu delfini, iti spun sincer ca eu nu am fost la spectacol, fetita mea fiind fascinata de animale, a preferat sa vada pasarile si celelalte animale de la Microrezervatie.

Tot aici mentionam si acvariul, care este amplasat pe malul marii, in fata vestitului Cazino. Si aceasta este un loc ce merita vizitat, fiind un simbol al orasului Constanta. Este situata in zona istorica a orasului, si la o simpla cautare vei afla o multime de informatii despre trecutul acestuia, dar si despre starea lui in prezent, mai ales ca a inceput renovarea lui.

Farul Genovez

Un alt monunet istoric de unde poate fi vazut Portul Tomis. De asemenea si despre acest monument istoric poti afla informatii, unele interesante si te invit sa descoperi de detalii iti pune la dispozitie internetul despre acest monument.

Totusi trebuie sa stii ca este importanta oferta de munca disponibila pe site-ul celor de la Ziuaconstanta.ro, este un site local, ce pune la dispozitia noastra informatii utile despre acest oras minunat.

Consider ca atunci cand alegi sa schimbi orasul, sau chiar daca deja locuiesti in orasul respectiv, trebuie sa fii la curent cu ceea ce se intampla. Si pentru ca ziarul fizic nu prea mai este la cautare…meniul online s-a transformat in principalul motor de cautare dupa informatii.

Pe site-ul celor de la ZiuaConstanta.ro am gasit informatii despre locurile de munca disponibile in acest oras minunat, despre viitoarele evenimente dar si despre cele pe care le-am ratat, aflam informatii despre vreme dar si stirile in oras.

Pentru mine Constanta este un oras minunat, este acel loc pe care eu l-as numi acasa, in primul rand ca as scapa de agitatia din capitala, si dupa ce am verificat disponibilitatea locurilor de munca, am gasit unele potrivite pentru mine. Mai trebuie doar sa caut informatii despre scolile din zona si despre licee, si gata…pot efectiv sa imi iau bagajul si sa ma mut.

Daca nu ar fi vorba de atata de multe lucruri ce trebuiesc luate in calcul si recunosc ca daca as gasi acel loc pe care sa-l pot transforma intr-o pensiune si sa primesc aprobarile necesare pentru functionarea conform regulilor, as face acest pas, pentru ca pentru mine Constanta este un oras de vis.

Chiar daca nu planuiesti sa te muti, ci pur si simplu vrei sa mergi in vacanta, te sfatuiesc sa verifici vremea pe site dar si evenimentele programate in aceea perioada, salveaza site-ul celor de la Ziua Constanta si vei stii mereu ce poti face si cum te poti distra.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *