Cum sa (nu) ma vezi – Sharon Huss Roat

Cum sa (nu) ma vezi este o carte scris pentru cei invizibili, pentru adolescenti care sunt aici dar in acelasi timp departe, pentru acele persoane care se tem de multimi, de public, sa nu se faca de ras, sa vorbeasca in public sau pur si simplu sa vorbeasca cu cineva.

Inca de la inceput o cunoastem pe Vicky o adolescenta ce se incadreaza perfect in randurile scrise mai sus. Prietena ei Jenna este nevoita sa se mute intr-un alt oras si astfel ea ramane singura. Intr-un liceu in care parca nu se potriveste.

Desi isi promit ca vor fi mereu prietene, totul se schimba cand Jenna, cunoaste oameni noi si astfel se indeparteaza de Vicky. Asa ia nastere pagina de instagram Vicurioasa, o pagina unde Vicky adolescenta anxioasa posteaza imagini cu ea, dar care sunt modificate in Photoshop si in acelasi timp sunt atata de schimbate, incat nimeni nu observa ca ea este in spatele paginii.

Pagina se bucura de un real succes si ajunge sa aiba o multime de urmaritori, dar in acelasi timp Vicky, incepe sa se apropie de Lipton, un baiat de la cursul de Istorie, care o place si in acelasi timp de alte cateva persoane de la grupul editorial.

Vicurioasa ajunge sa fie un cont de Instagram, menit sa ii ajute pe cei ca ea, cei singuri, cei pe care lumea nu ii observa.

Dar cand Jenna ii trimite un mesaj tulburator, Vicky renunta la anonimatul si la persoana creata prin intermediul platformei cu speranta ca o va ajuta pe aceasta. Iti spun drept ca am stat cu sufletul la gura, daca situatia se va rezolva favorabil sau totul va avea un final tragic.

Initial nu ma atras…ba chiar am tras putin de ea, dar sper final s-a dovedit a fi o lectura placuta cu o actiune interesanta. Desi am citit cele scrise pe spatele cartii, ma asteptam la altceva. Totusi pot spune ca mi-a placut! In concluzie este o carte ce merita citita si care te atrage. Eu personal pana acum nu am citit nimic scris de Sharon Huss Roat si pe viitor voi cauta si alte carti traduse la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *