Fata de pe peron de Samantha M. Bailey – recenzie

Anul 2023 l-am inceput lecturand si ma bucur, mai ales ca eu consider ca lectura si timpul petrecut in compania unei carti, este un timp de calitate si pentru ca anul acesta m-am setat pe Goodreads un goal de 40 de carti, sper sa reusesc sa il ating daca nu chiar sa-l depasesc.

De pe Libris.ro mi-am comandat doua carti, pe care le-am citit in cateva zilei. Una dintre ele a intregit numarul de carti stabilite anul trecut, totusi inainte de ati spune de spre ce vorbesc, azi vreau sa iti povestesc despre Fata de pe peron scrisa de Samantha B. Bailey. Aceasta carte se incadreaza la categoria Thriller si recunosc ca te tine cu sufletul la gura pana la final.

Inca de la inceput o cunoastem pe Morgan, femeia care se afla in statia Grande/State, in momentul in care Nicole o abordeaza sa ii da copilul, pe Quinn, o fetita de sase saptamani. Dupa ce face acest gest, Nicole se arunca in fata trenului. Totul ajunge sa fie inregistrat de un tata ce isi filma copilul dupa ce se intoarce de la primul meci de fotbal dar din filmare reise ca totul este total opus fata de ceea de declara Morgan in calitate de martor principal.

Multe lucruri incep sa se intample, unele mai suspecte ca altele si in momentul in care ajunge din martor in principalul suspect…Morgan incepe prin multe mijloace sa isi dovedeasca nevinovatia. Ajunge sa il cunoasca pe Ben Layton, fratele lui Nicole, care ajunge sa aiba grija de Quinn pentru putin timp, pana cand in scena apare Greg, tatal biologic al felei.

Totusi sunt spusi la diferite tentative de a le face rau, inclusiv incendicerea casei in care Greg ajunge sa locuiasca cu fetita lui, Quinn, dupa ce acesta o ia de la Ben.

Toti ajung sa fie suspecti, dar in acelasi timp te intrebi oare cine este responsabil pentru accidente si cine o urmareste pe Nicole, oare un trecut care nu ii da pace…sa pur si simplu aceasta sufera de, depresie postnatala. Iti pot spune ca este prima carte scrisa de Samantha M. Bailey si chiar ma voi uita sa vad ce alte minunatii a scris. Daca toate sunt la fel ca aceasta…sigur vor fi pe placul meu.

Capitolele sunt scrie din doua perspective, ambele aducand in prim plan personajele pricipale, mai exact cele doua femei. Din punctul meu de vedere, Nicole nu a procedat corect, dar recunosc ca nu am putut sa las cartea din mana, pana nu am aflat finalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *