Importanta ambalajului. De unde poti cumpara ambalaj de calitate?

Buna draga mea! La multi ani pe acest an nou, nu ne-am vazut si consider ca asa trebuie sa incep acest articol. In primul rand trebuie sa iti spun ca sper ca anul acesta sa reusesc ce mi-am propus si sper sa fie la fel de bun ca anul ce tocmai s-a incheiat.

Stii acel tabel in care saptamanal pui suma de bani care reprezinta numarul saptamanii in calendar…cred ca money challenge se numeste. Ei bine anul trecut am incercat…pana a descoperit sotul meu cutia in care ii puneam si a umblat in ea. Anul asta nu am mai stabilit acest tel…oricum eu sunt genul de persoana ce strage bani si care o face in mod involuntar asa ca pentru mine nu este un tel, deci nu are rost sa-l continui.

In fine nu acesta este subiectul de azi…ci azi vorbim despre ambalaje…este un lucru de care ne lovim zi de zi…fie ca avem o companie care face livrari…sau pur si simplu persoana fizica, in permanenta avem nevoie sau ne lovim de ambalaje.

Daca vorbim de colete…ei bine avem nevoie de cartoane, cutii din carton, daca vorbim despre domeniul horeca, aici ai nevoie de ambalaje de plastic sau carton tratat pentru mancare…mai ales ca am inceput intens promovarea ambalajelor reciclabile sau biodegradabile, si pentru asta din partea mea au un plus.

Azi vorbim despre ambalajele din carton, despre cutii de pizza sau cutii din carton ondulat, pentru ca acestea fac parte din viata noastra de zi cu zi, si fie ca vrem fie ca nu…ne lovim de ele. In primul rand cutiile de pizza in care livratori ne aduc mult apreciatele pizza, pe care le savuram cu placere. Desi aleg destul de des sa fac pizza in casa, recunosc ca cea comandata care vine la pachet cu mirosul ei specific…este mult mai delicioasa.

Dar asta pentru ca eu nu am cuptor ca ei, cei au facut un business din acest lucru, au secretele lor in cand vine vorba de pregatirea acestui fel de mancare. Ca sa nu mai vorbim despre cuptoarele lor, stiu sigur ca si aici vorbim despre o multime de secrete. Totusi sa revenim la ambalaje si de unde putem cumpara aceste ambalaje, fie ca suntem la inceput de business sau dorim sa schimbam furnizorii.

De asemnea cutiile din carton ondulat sunt la mare cautare si Propack Ambalaj au pus la dispozitia noastra astfel de cutii, cu diferite dimensiuni. Te sfatuiesc sa verifici catalogul disponibil pe site. Aici am gasit acest model de cutii, si sincer iti zic…ma voi uita si dupa unele cu dimensiuni mai generoase pentru a incapea lenjeriile de pat. Iti voi lasa mai jos datele de contact, pentru a fi usor sa iei legatura cu ei.

Datele de contact:

Adresa: Str. Calarasi, nr.10,Sebes, jud. Alba,Romania. Ii puteti contacta la numerele de telefon: 0258 733 644, 0751 200 882, 0751 200 883 dar si la adresa de mail: office@propackambalaje.ro, trebuie sa stiti ca pe site-ul lor, la sectiunea contact vei gasi aceste informatii.

In concluzie Propack Ambalaje este aliatul tau cand vine vorba de ambalaje de carton, ei stiu exact ce ai nevoie si iti pun la dispozitie ambalajele de care ai nevoie pentru afacerea ta, pentru ca ei stiu exact cum trebuie sa arate cutia de care ai nevoie pentru business-ul tau. Tu trebuie doar sa iei legatura cu ei si sa stabilesti detaliile contractuale si astfel vei scap de grija ambalajului. Desi nu detin un business eu una pe viitor atunci cand voi pune bazele afacerii mele, voi apela cu incredere la ei.

Un ambalaj de calitate conteaza, aceasta este prima impresie pe care o persoana si-o face cand primeste un colet, de aceea consider ca este important sa investim si in acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *