Nu te uita in urma de Jennifer L. Armentrout

Stii deja ca ti-am spus ca Coollen Hoover este autoarea mea de suflet si ca pentru mine, modul ei de a scrie este uimitor si ma bucura de fiecare data cand o carte scrisa de ea, ajunge in mana mea. Exact acelasi lucru il pot spune si despre Jennifer L. Armentrout, este autoarea care a scris seria Te astept, despre care ti-am vorbit in articolele anterioare.

Asa cum ne-am obisnuit autoarea are ca persoanje principale femeile, acele femei puternice, care pot trece peste orice, dar si barbati cu caracter frumos, care pur si simplu fac actiunea si povestea sa fie asa cum trebuie si foarte bine inchegata.

Nu te uita in urma este o carte ce te tine cu sufletul la gura si care iti aduce pe buze intrebare: cine este vinovatul si ce s-a intamplat cu Sam. Samantha Jo Franco, provine dintr-o familie avuta, si face parte din elita socitatii, dar si din grupul fetelor rele din scoala. Aceasta dispare impreuna cu cea mai buna prietena a ei Cassie si dupa cateva zile, revine doar Sam, care sufera de amnezie si nu isi aminteste nimic despre ce s-a intamplat.

Totul incepe sa se complice cand un detectiv incearca sa afle ce s-a intamplat si inca o cauta pe Cassie, fata care este inca disparuta. Pe parcul cartii observam ca Sam si Cassie au fost destul de rele cu persoanele din jur, si faptul ca Sam nu isi aduce aminte de trecut si de modul in care s-a comportat cu colegii ei dar si cu prietenii fratelui ei geaman.

Schimbari majore au loc si mici franturi din amintiri, care pur si simplu o fac pe Samantha sa se indoiasca de ceea ce stie si de ceea ce vede. De-a lungul lecturii m-am gandit cine este responsabil si oare fata si-a ranit prietena in vreun fel.

Modul in care scrie Jennifer L. Armentrout este usor si fiecare carte te face sa vrei sa citesti cat mai mult. Eu una am lecturat aceasta carte in doua zile si m-am bucurat sa descopar adevarul. Este o carte pe care o gasiti pe Libris.ro alaturi de alte titluri scrise de aceasta autoare.

O autoare ce ne-a invatat cu lecturi pline de suspans si eroine femine puternice, dar carora le vine in ajutor barbati frumosi si bine conturati, eu una o recomand si pot pune ca abia astept sa citesc urmatoarea carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *