Cauți spumă poliuretanică? Traget are oferte despre cred vei dori să afli!

Spuma poliuretanică este un material foarte util în construcții și renovări. Versatil și ușor de folosit, are diverse întrebuințări. Posibil să ai nevoie de acest produs pentru etanșarea golurilor și crăpăturilor, pentru izolarea termică și fonică a clădirilor. Oricare ar fi situația ta, știind clar că ai  nevoie de spumă poliuretanică, vei dori să afli mai multe de la Traget. 

Magazinul online Traget este unul dintre furnizorii de produse și accesorii pentru amenajările interioare. Sunt aici disponibile produse precum decorațiuni textile, adezivi sau fototapet, baghete din polistiren sau parchet. Să revenim însă la spuma poliuretanică de care ai nevoie! 

9

Cu și despre spuma poliuretanică 

Spuma poliuretanică este un material versatil, folosit într-o gamă largă de aplicații în domeniul construcțiilor, ingineriei și industriei. Acest material este format prin amestecarea a doi compuși – un poliizocianat și un poliol – care reacționează între ei pentru a forma o spumă expandabilă. 

Odată formată, spuma poliuretanica se expandează rapid, umplând orice spațiu liber și aderând ferm la aproape orice suprafață. Această capacitate de umplere și aderare face din spuma poliuretanică un material excelent pentru etanșarea și izolarea termică și fonică. Aceasta poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi etanșarea fisurilor în zidărie, izolarea pereților și acoperișurilor, etanșarea ferestrelor și ușilor, etanșarea conductelor și multe altele.

Spuma poliuretanică are proprietăți izolatoare excelente, atât termice cât și fonice. Aceasta poate ajuta la reducerea pierderilor de căldură în timpul iernii și a transferului de căldură în timpul verii. De asemenea, aceasta poate ajuta la reducerea nivelului de zgomot care pătrunde în clădiri, creând un mediu mai confortabil și mai liniștit.

Un alt avantaj important al spumei poliuretanice este capacitatea sa de a se expanda și a umple spațiile mici și neregulate. Aceasta poate ajuta la eliminarea pierderilor de energie prin ziduri și podele, prin etanșarea fisurilor și a spațiilor goale. De asemenea, aceasta poate ajuta la prevenirea penetrării apei și a aerului, ceea ce poate preveni apariția mucegaiului și a altor probleme de umiditate.

Pe lângă beneficiile sale de izolare și etanșare, spuma poliuretanică este și un material foarte rezistent și durabil. Aceasta poate rezista la temperaturi ridicate și la schimbări bruște de temperatură. De asemenea, poate rezista la apă și la alte substanțe chimice, ceea ce o face ideală pentru aplicații în medii umede sau agresive.

Concret, la tine acasă, spuma este numai bună pentru …

Spuma poliuretanică este des utilizată, are o varietate de aplicații casnice pentru că poate crea strat izolant foarte bun. Este posibil să ai nevoie de acest produs, pentru: 

  • Izolația termică în spații mici 

Este adesea utilizată pentru a acoperi mici goluri în rama tâmplăriei, astfel încât să fie evitate punțile termice. Se poate aplica în locurile în care se pierde căldura, cum ar fi ferestrele, ușile, pereții exteriori sau tavanul. 

  • Etanșarea îmbinărilor

Rămânem în acest registru, amintind de etanșarea îmbinărilor, caz în care din nou spuma poliuretanică este de folos. Fisurile de asemenea pot fi acoperite cu acest tip de spumă, evitând astfel ca într-un anumit spațiu să fie probleme de umiditate sau pierderi de căldură.

Cum poți comanda

Online, desigur. În lumea în care mai toate produsele de care avem nevoie sunt accesibile imediat, la un click distanță, același lucru îl vom putea spune și despre spuma poliuretanică. Este în stoc imediat disponibilă la traget.ro. În plus, tot aici găsești și produse conexe necesare, cum ar fi pistolul necesar pentru utilizarea spumei sau sprayul de curățare a spumei întărite. 

Ai și un succint ghid despre utilizarea produsului, ai diversitate în tipologia acestora, iar prețurile sunt unele competitive. Convinge-te, accesează pagina și cumpără avantajos! 

Contact: comenzi@traget.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *