Necunoscuta din Paris de Santa Montefiore – recenzie

Buna draga mea! Azi vorbim despre o carte de la editura Litera, pe care am luat-o de pe Libris.ro, principala mea sursa de achizitionarea cartilor. Stii deja ca eu aleg cartile in functie de coperta, dar si in functie de poveste. Aceasta este putin diferita fata de ceea ce eu citesc de obicei, dar pot pune ca desi a fost ok…am tras putin de ea ca sa o finalizez.

Inca de la inceput Santa Montefiore ne prezinta membrii familie Frampton si ii pune in acelasi loc intr-un moment tragic, mai exact la inmormantarea capului familiei Frampton, pentru ca George sotul lui Antoinette moare intr-un tragic accident.

In timpul slujbei de inmormantare, prezenta unei femei misterioase, le tulbura aceasta tragie, dar sincer iti zic ca ceea ce s-a petrecut mai departe, m-a facut sa vreau sa vad cum se parcurg lucrurile si ce vor face distinsii membrii ai familie.

Parcursul este putin alambicat si daca nu esti pe faza…risti sa pierzi esentialul. Totusi trebuie sa iti zic ca ma asteptam la altceva. Pur si simplu cred ca totul in mintea mea s-a creat ideea de telenovela…pur si simplu cred ca inca de la inceput aceasta impresie mi-a creat.

Pe Libris.ro vei gasi si alte carti scrise ce aceasta autoare…am inteles ca Florile uitarii este destul de buna, si cred ca pe viitor o voi comanda. Totusi nu cred ca in viitorul apropiat, pentru ca momentan inca incerc sa desluesc itele acestei carti, pe care abia am finalizat-o.

Sincer…Necunoscuta din Paris credeam ca este altceva, dar chiar si asa, pot spune ca Santa Montefiore este o carte buna, dar cred ca depinde de starea de spirit si bineinteles de ce asteptari ai. Cred ca inca am ramas marcata de cartile citite despre perioada razboiului si inca nu am fost pregatita spiritual pentru o poveste de dragoste interesanta si bine scrisa.

Te invit sa citesti aceasta carte, desi nu am avut starea necesara pentru ea si chiar am tras putin de mine sa o termin, nu pot spune ca este o carte rea. Ba din contra este perfecta pentru aceasta luna dar si pentru alte momente, fiind clar o poveste de dragoste petrecuta in locuri in care iubirea este mereu prezenta, si atentia acordata locurilor, personajelor dar si lucrurilor te ajuta sa te simti acolo, alaturi de numeroasa familie si de Phaedra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *