Auto rulate leasing, masini premium si un partener de incredere – Aflati de Elite Cars Leasing

Atunci cand vine vorba despre cumpararea unei masini, cei mai multi soferi si pasionati recurg la eforturi uriase pentru a-si putea vedea implinit visul. Strang sume de bani si incearca din rasputeri sa fructifice agoniseala in asa fel incat sa se poata bucura de tot ce au reusit sa realizeze. Acum exista insa si variante diverse care nu necesita neaparat economii mari. Este vorba de cumpararea unei masini in leasing de la un dealer specializat. 

Care sunt avantajele tale daca alegi sa iti cumperi o masina din cadrul Elite Cars Leasing? In primul rand ai parte de auto rulate leasing, multiple optiuni financiare si in al doilea rand, ai posibilitatea cumpararii masinii prin buy-back sau trade-in. 

  1. Varietatea de masini disponibile

Elite Cars Leasing ofera o gama larga de masini de lux pentru pasionati, de la unele dintre cele mai noi modele pana la unele dintre cele mai populare marci accesibile pentru un public larg. Firma isi actualizeaza constant flota de masini pentru a oferi clientilor sai unele dintre cele mai noi si mai dorite modele de pe piata. Indiferent daca aveti nevoie de o masina pentru calatorii de afaceri sau pentru diverse vacante planificate pe ultima suta de metri, Elite Cars Leasing va poate oferi o masina pentru orice ocazie. In acest fel veti putea avea masina mult dorita, fara prea mult efort. 

  1. Servicii personalizate

Acest dealer ofera servicii personalizate pentru a raspunde nevoilor clientilor. Fie ca aveti nevoie de o masina pentru o calatorie de afaceri sau pentru o zi speciala, Elite Cars Leasing va poate oferi servicii care sa va satisfaca nevoile. In cazul in care nu gasiti modelul de masina dorit in gama dealerului, echipa din cadrul Elite Cars Leasing se poate ocupa imediat pentru ca in scurt timp sa puteti avea la dispozitie modelul de masina dorit. 

  1. Masini de calitate

Toate masinile din flota Elite Cars Leasing sunt verificate si intretinute in mod regulat. Acest lucru inseamna ca veti primi o masina de calitate, sigura si in perfecta stare de functionare. In plus, pot oferi si alte servicii, cum ar fi asistenta pe toata durata colaborarii si livrarea masinii la locatia clientului, indiferent care ar fi aceasta. 

Un alt avantaj al leasingului auto este faptul ca in general masinile noi sunt acoperite de garantii mai lungi decat cele utilizate. In orice caz,  in timpul perioadei de leasing, beneficiati de o masina in garantie si in stare buna, ceea ce înseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la reparatii costisitoare sau alte probleme.

Contati pe Elite Cars Leasing pentru masini premium

Elite Cars Leasing ofera posibilitatea achizitionarii masinii dorite pe cai accesibile, pentru ca de ce nu, fiecare pasionat merita sa aiba in garaj masina visurilor.  Mai multe detalii insa se pot gasi in pagina oficiala www.elite-cars-leasing.ro. Se pot cere informatii mai detaliate si totodata se poate lua legatura cu un membru al echipei pentru a incepe procedura. 

Cu Elite Cars Leasing masina visurilor se poate achizitiona fara eforturi.  

Date de contact:

0759 801 800

office@elite-cars-leasing.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *