Camera complet decorata cu Favi.ro

In momentul in care am decis sa ii fac camera Mayei, m-am tot gandit la cine sa apelez si de unde sa cumpat toate cele necesare unui dormitor complet echipat pentru fetita mea. Nu stiu daca stii dar inainte de asta Maya dormea cu mine, si aveam oarecum emotii ca nu se va obisnui sa doarma in camera ei si mai ales fara noi, dar mare mi-a fost suprinderea cand am vazut cat de fericita a fost si ca inca din prima noapte a ales sa ramana acolo.

Pentru ca vorbim de o camera pentru tineret si pentru ca nu stii niciodata ce se va intampla, am decis sa merg pe practic si sa aleg corpurile de mobilier in asa fel incat acestea sa se potriveasca si pe viitor cu dorintele ei.

Pentru ca suntem la scoala, si lectiile sunt o parte importanta din viata unui elev, am cautat un birou spatios, care sa ii ofere suficient loc pentru calculator dar si pentru a putea sta corect cand vine vorba de temele pentru acasa.

Am inceput bineinteles cu piesa de rezistenta, mai exact patul, am ales unul pentru o singura persoana de 90/200, l-am ales tip casuta, pentru ca Maya este fascinanta univers si vreau deasupra sa ii pun un fel de constelatie, dar inca ma gandesc si cand va trece de acest moment, sa-l pot indeparta.

Am ales aceasta varianta pentru ca are si biblioteca aceea jos, si acolo isi poate depozita cu usurita manualele si caietele dar si cartile ei preferate. Da ai citit bine, cartile preferate, pentru ca are cateva in biblioteca si mereu cand imi comand mie, vrea si ea diferite titluri.

Pentru ca vreau sa aiba spatiu in camera, am ales sa combin biroul cu biblioteca, si cand aici nu va mai avea loc, promit sa ii aloc spatiu in biblioteca mea.

Am ales un sifonier in doua usi, pentru ca daca as fi mers pe o varianta mai mare…ei bine locul ar fi fost prea incarcat si ea are nevoie de spatiu, pentru ca ii place sa se joace si sa danseze, asa ca prea multe corpuri de mobilier sau mobila prea masiva, ar fi incurcat-o.

Pe langa aceste corpuri de mobilier, am ales un scaun de birou, si pentru ca o vad pasionata de gaming, am luat un scaun potrivit pentru asta, in primul rand pentru ca am observat ca a devenit ceva de viitor, si consider ca pasiunile celor mici trebuie sustinute.

Ultimele doua produse alese de pe FAVI.ro sunt aceste lampi, una pentru a fi de veghe, cu un bec slab si una pentru tavan, pentru a asigura lumina necesara in camera. Am uitat sa spun ca tot de aici am ales si covorul, unu clasic nu copilaresc. Desi visam candva sa ii fac camera cu printese sau desene animate, am descoperit ca Maya nu este atrasa de ele si ar fi fost apoi un dormitor prea copilaresc care nu se potrivea cu personalitatea ei.

Acestea sunt utimele produse alese, si astfel camera fetitei mele este complet utilata, cu produse pe gustul ei, care se potrivesc nevoilor sale, eu cu siguranta voi reveni pe FAVI.ro cu alte comenzi, imediat ce ma decid asupra urmatoarei camere ce urmeaza sa fie renovata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *