Fable de Adrienne Young recenzie

O poveste ce te poarta pe mare, cu corăbii ce fac comert și care ne plimba prin diferite porturi. Inițial cream ca va fi o poveste cu pirați dar pana la urma m-a surprins sa vad ca vorbim despre o cu totul altfel de poveste. 

Fable este o fata cu parul roșcat, pe care tatăl ei o lasă pe una din cele mai periculoase insule Jeval, o insula plina de hoți, criminal și oameni periculoși. Cu promisiunea ca dacă va scăpa de acolo va primi ceea ca ii este promis.

M am întrebat dacă va scăpa și dacă Koy, pe care-l menționează autoarea de la bun început este cel cu alături de care va parcurge întreaga aventura.

M-am înșelat enorm dar ma bucur, pentru va am cunoscut alte personaje complexe pline de secret și fiecare acțiune alături de ei sunt și mai interesante.

 Abia aștept sa citesc cea de-a doua carte sa vad ce se întâmplă cu Fable.

Îți pot spune sincer ca m-am bucurat enorm ca am intrat în posesia ei și ca atât aceasta carte cât și continuarea o găsesc pe Libris.ro, pentru ca da, un următoarea comanda va fi cartea Moștenirea, mai ales ca prima carte Fable s-a terminat intr-un punct în care îți dorești să ai continuare în fata sa te inchizi în camera și sa vrei sa vezi se întâmplă.

Eu una asa ma simt…și abia aștept sa plasez comanda și sa citesc mai departe povestea fetei.

De asemenea vreau sa vad dacă Saint – cel ce a abandonat-o pe insula Jeval va face ceva în privința asta sau dacă echipajul navei Marigold va continua aventura fără ea, de asemenea vreau sa aflu în ce directe se îndreptată povestea ei cu West, căpitanului vasului Marigold. Îți pot spune sincer ca ma bucur enorm ca am descoperit-o pe Adrienne Young, o autoarea ce te poarta în lumea marilor și a oceanelor, în lumea oamenilor ce au ambiții și vor mai mult, cu fiecare plecare pe mare, își doresc tot mai mult.

Spune-mi dacă ai citit ceva scris de aceasta autoare și de asemenea te invit sa descoperi poveste lui Fable, scrisa asa cum doar Adrienne Young poate, cărțile sunt disponibile pe Libris.ro și eu abia aștept sa vina curierul cu următoarea carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *