Unde putem facem cursuri de limba engleza online

Există mai multe motive pentru care este indicat să învățăm o limbă străină:

 1. Comunicare: Învațarea unei limbi străine ne permite să comunicăm cu oameni din alte țări și culturi, deschizându-ne noi oportunități de a înțelege și a fi înțeleși.
 2. Oportunități de carieră: Cunoașterea unei limbi străine poate fi un avantaj important în carieră, în special în domeniile care implică comunicare internațională, cum ar fi afaceri, marketing, turism și diplomație.
 3. Dezvoltare personală: Învățarea unei limbi străine poate ajuta la dezvoltarea abilităților cognitive, cum ar fi gândirea critică, memoria și concentrarea. De asemenea, poate crește încrederea și înțelegerea noastră față de alte culturi.
 4. Explorarea culturii: Cunoașterea unei limbi străine poate fi utilă pentru a înțelege mai bine cultura și tradițiile altor țări, precum și pentru a explora operele de artă, literatura și filmul din aceste culturi.
 5. Îmbunătățirea călătoriilor: Cunoașterea limbii locale poate face călătoriile mult mai ușoare și mai plăcute, permițându-ne să comunicăm cu oamenii locali și să navigăm prin orașe și sate.
  În general, învățarea unei limbi străine poate avea numeroase beneficii, atât din punct de vedere personal, cât și profesional, deschizându-ne noi oportunități și experiențe.

Există multe modalități de a învăța limba engleză, dintre care unele sunt:

 1. Cursuri de limba engleză la școli sau instituții de învățământ. Acestea pot fi cursuri de limba engleză standard sau specializate în funcție de nivelul de cunoștințe și nevoile cursanților.
 2. Cursuri online. Există numeroase platforme și site-uri web care oferă cursuri de limba engleză online, precum Duolingo, Babbel, Rosetta Stone, Engoo și multe altele.
 3. Profesori particulari sau tutori online. Aceștia pot oferi lecții personalizate și adaptate la nivelul și nevoile fiecărui elev.
 4. Lectură și ascultare. Citirea și ascultarea materialelor în limba engleză, cum ar fi cărți, ziare, reviste, podcast-uri și emisiuni TV sau filme, pot ajuta la îmbunătățirea abilităților de ascultare, citire și pronunțare.
 5. Practicarea vorbirii și a scrisului. Practicarea vorbirii și a scrisului în limba engleză poate fi făcută prin participarea la conversații în limba engleză cu alți vorbitori nativi sau prin scrierea de texte în limba engleză, cum ar fi eseuri sau jurnale.
  Este important să găsiți o metodă care să se potrivească cel mai bine stilului și nevoilor dumneavoastră de învățare.

Daca mai sus am enumerat motivele pentru ca trebuie sa invatam o limba straina, acum iti voi spune de ce este bine sa invatam germana sau engleza
Există o mulțime de beneficii ale învățării unei limbi străine, inclusiv engleza sau germana. Mai jos sunt enumerate câteva dintre cele mai importante beneficii:

Există o mulțime de beneficii ale învățării unei limbi străine, inclusiv engleza sau germana. Mai jos sunt enumerate câteva dintre cele mai importante beneficii:

 1. Acces la o cultură mai largă: învățarea limbii engleze sau germane poate deschide ușile către noi culturi și tradiții, oferind oportunitatea de a călători în țări vorbitoare de limbă engleză sau germană și de a interacționa cu oameni din aceste comunități.
 2. Creșterea șanselor de angajare: învățarea limbii engleze sau germane poate crește șansele de angajare, mai ales în domeniul afacerilor sau al tehnologiei, unde cunoașterea limbii străine poate fi un avantaj competitiv.
 3. Îmbunătățirea abilităților de comunicare: învățarea unei limbi străine poate îmbunătăți abilitățile de comunicare în general și poate ajuta la dezvoltarea abilităților de ascultare, vorbire, lectură și scriere.
 4. Îmbunătățirea abilităților cognitive: învățarea unei limbi străine poate îmbunătăți abilitățile cognitive, inclusiv capacitatea de a rezolva probleme și de a lua decizii.
 5. Dezvoltarea unui sentiment de încredere în sine: învățarea unei limbi străine poate fi o provocare, dar atunci când o persoană își dezvoltă abilitățile într-o limbă nouă, aceasta poate duce la o creștere a încrederii în sine și a stimei de sine.
 6. Acces la noi oportunități de studiu: cunoașterea limbii engleze sau germane poate deschide ușile către noi oportunități de studiu, inclusiv programe universitare sau cursuri de specializare.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile învățării limbii engleze sau germane, însă există multe alte avantaje care pot varia în funcție de nevoile și interesele fiecărei persoane.

Iti voi lasa aici date de contact si pagina lor de Facebook – Twinkle Star, pentru a lua legatura cu ei si pentru a afla mi multe informatii legate de cursuri si preturi.

Adresa de email: office@twinklestar.ro

Soseaua Nationala, nr.5 Parter, Iasi, Romania

0371 504 305

Acestea fiind spuse, tu ce parere ai despre acest subiect. Eu iti zic sincer ca as incerca aceste cursuri pentru fetita mea, desi are varsta la care face limba engleza la scoala, modul in care se preda in scoala ei, lasa de dorit. Si de cele mai multe ori, vine sa imi spune ca ea nu a inteles absolut nimic. Imi pare rau sa vad ca in secolul acesta exista inca profesori care nu au dorinta sa predea aceasta limba straina copiilor, si in primul rand nu vrea ca cei mici sa invete ceea ce ei au de predat.

Tu ce limba straina ai vrea sa inveti? Eu pe langa engleza, mi-as dori sa stiu si spaniola, este o limba straina care mi-a placut inca din copilarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *