Pacate sub clar de luna de Jennifer L. Armentrout – recenzie

Jennifer L. Armentrout este o autoare care pur si simplu m-a fascinat si m-a cucerit cu fiecare carte citita ma face sa o indragesc si mai mult. Pacate sub clar de luna face parte din seria Clar de luna, si aceasta este prima carte ajunsa la noi…sincer sper sa ajunga si urmatoarele parti la noi. Totusi vedeta acestui articol este prima carte si mai exact partea care-l aduce in prim plan pe unul din fratii De Vincent, mai exact pe Lucian.

Fiind mezinul familiei De Vincent, o familie de renume foarte instarita, dar care are parte de multe probleme, pe care reusesc intr-un fel sau altul sa le tina ascunse de ochii lumii, ajung sa o angajeze pe Julia Hughes, o tanara asistenta, care mereu a ales calea sigura.

Totul se schimba cand alege sa faca pasul acesta, mai exact cand decide sa renunte la jobul stabil pentru a merge sa aiba grija de o pacienta la domiciuliu. In ultima seara inainte sa plece, il intalneste pe Taylor, si ajunge sa-l cunoasca intr-un mod intim, totusi cu siguranta nu se astepta sa dea nas in nas cu el a doua zi, la noul ei loc de munca.

Pentru ca isi doreste si stie ca Jeulia va face tot ce ii sta in putinta pentru sora lor, de teama sa nu plece ii ofera un comision considerabil, si cand aceasteia ii sunt duse lucrurile in camera de langa Lucian, lucrurile incep sa se complice si faptul ca au o reputatie si un istoric sinistru nu face lucrurile mai usoare ptr eroina noastra.

Prima carte din seria Clar de luna scrisa de Jennifer L. Armentrout o gasesti pe Libris.ro alaturi de alte carti minunate scrise de aceasta autoare.

Anul publicarii este 2023 si sper ca vor ajunge la noi si celelalte doua volume, pentru ca…banuiesc ca sunt scrise din prisma fiecarui frate, si sunt singura ca si ceilalti doi sunt la fel de intriganti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *