De unde ii cumpar Mayei carti personalizate pentru copii?

Fetita mea este mare deja, si este la varsta la care isi poate citii si alege singura cartile. Dar pentru ca inceput sa ii placa sa citeasca, si recunosc ca ma bucura acest lucru enorm dar in acelasi timp, pune presiune pe mine, pentru ca vreau mereu sa ii ofer ceva proaspat pentru citit si care sa ii duca dorita de a trece la cartea urmatoare.

Am tot cautat pe internet diferite carti si pe langa asta i-am dat voie sa isi puna in cosul de cumparaturi de pe diferite site-uri de specialitate cartile dorite. Intr-o zi am ajuns pe site-ul celor de la Atelierul de eroi, iti voi lasa aici datele de contact si pagina de facebook.

Cum alegem cartile pentru copii?

Alegerile de cărți pentru copii pot fi un proces provocator, dar există câteva aspecte importante pe care le puteți lua în considerare atunci când faceți selecția:

 1. Vârsta și nivelul de dezvoltare al copilului: Este important să alegeți cărți care sunt adecvate pentru vârsta și nivelul de dezvoltare al copilului. Pentru copiii mai mici, cărțile cu imagini colorate și cu puține cuvinte pot fi cele mai potrivite. Pentru copiii mai mari, cărțile cu o poveste mai complexă și cu mai mult text pot fi mai adecvate.
 2. Interesele și preferințele copilului: Încercați să alegeți cărți care să se potrivească cu interesele și preferințele copilului. Dacă copilul dvs. este interesat de animale, puteți căuta cărți cu animale sau povești despre animale. Dacă le place să călătorească, puteți căuta cărți cu călătorii sau cu culturi diferite.
 3. Calitatea conținutului: Asigurați-vă că cărțile pe care le alegeți sunt bine scrise și au o poveste captivantă. Încercați să evitați cărțile care sunt pline de clișee sau care au conținut inadecvat pentru vârsta copilului.
 4. Ilustrațiile: Pentru copiii mai mici, ilustrațiile pot fi la fel de importante ca și textul. Asigurați-vă că ilustrațiile sunt atractive și potrivite pentru vârsta și interesele copilului.
 5. Recenzii și recomandări: Puteți căuta online recenzii sau recomandări de cărți pentru copii de la părinți, biblioteci sau librarii.
 6. Varietatea: Asigurați-vă că alegeți o varietate de cărți, inclusiv cărți cu povești, cărți de non-ficțiune, cărți cu poezie sau cărți cu activități.

În final, alegerea de cărți pentru copii trebuie să fie o experiență distractivă și educativă pentru copil, iar aceste sfaturi vă pot ajuta să alegeți cele mai potrivite cărți pentru copilul dvs.

De ce sa alegem cartile personalizate pentru copii?

Există mai multe motive pentru care ar putea fi o idee bună să alegeți cărți personalizate pentru copii:

 1. Stimulează interesul pentru lectură: Cărțile personalizate pot fi mai captivante pentru copii, deoarece acestea au personaje care seamănă cu ei și care trăiesc aventuri similare cu cele ale lor. Astfel, copiii vor fi mai interesați să citească și să învețe mai mult.
 2. Îmbunătățesc încrederea în sine: Cărțile personalizate pot ajuta copiii să se simtă importanți și valoroși, deoarece acestea sunt personaje principale în poveste. Astfel, aceste cărți pot ajuta la îmbunătățirea încrederii și stimei de sine a copiilor.
 3. Pot fi un cadou personalizat special: Cărțile personalizate sunt un cadou special și personalizat pentru copii. Acestea pot fi o modalitate unică de a arăta copiilor că îi cunoașteți și îi iubiți și că ați investit timp și efort în crearea unui cadou special pentru ei.
 4. Pot fi o modalitate de a învăța lucruri noi: Cărțile personalizate pot fi create pentru a învăța copiii anumite lucruri, cum ar fi abilități sociale sau cunoștințe despre lumea înconjurătoare. Aceste cărți pot fi, de asemenea, o modalitate interactivă și distractivă de a învăța, care poate face mai ușor să rețină informațiile.
 5. Pot fi o sursă de amintiri prețioase: Cărțile personalizate pot fi păstrate și apreciate ca o amintire prețioasă în timp. Copiii vor fi bucuroși să-și vadă numele și imaginea în paginile cărților și vor fi încântați să se uite înapoi la aceste cărți și să își amintească de aventurile lor personale.

În final, cărțile personalizate pot fi o modalitate specială și distractivă de a încuraja interesul pentru lectură și de a crea amintiri prețioase pentru copii.

Sincer nu credeam ca este important ce citesti, ci candva eram de parere ca mai mult conteaza numarul de pagini citite, dar m-am inselat enorm si acum ca am descoperit Atelierul de eroi, unde o multime de personaje isi spun povestea si unde cei din spatele acestui loc plin de poveste, trans in paginile cartilor povesti menite sa ii atrag pe copii in lumea cartilor. Am inteles ca este important cum modelam mintea copiilor.

In primul rand pentru ca totul pleaca de acasa, totul se invata in spatele usilor inchise de acasa, unde cei mici incep sa invete sa comunice si sa se comporte. Am inteles ca am gresit cand am crezut ca o carte nu poate face rau, ba poate si tocmai din acest motiv cred ca, trebuie sa tinem cont de varsta copilului. Sa alegem cartile in functie de incadrarea lor.

Pot spune sincer ca am gresit dar ma bucur ca am facut aceasta descoperire din timp, pentru ca da…conteaza enorm ca cei mici sa c iteasca ceva de calitate, pentru ca da! Ceea ce citesc si vad ii schimba si ii modeleaza, mai ales cand varsta lor este una frageda si sunt in acel moment al vietii cand nu fac diferenta intre real si fictiune. Nu face greseala sa crezi ca este ok daca copilul citeste o carte pentru 10+ ani, cand el are abia 8 ani.

Atelierul cu Eroi pune pe hartie povesti minunate in care eroii sunt copii nostrii, poti alege un numar de poze pe care le vei regasi in carte si atunci cand cel mic va creste, aceasta carte va ramane puntea lui de legatura cu trecutul, si implicit il va ajuta sa isi aduca aminte ca…la un moment data parintii lui au stat si i-au citit povesti, cu alte cuvinte au format o legatura cu el .

Asa cum am promis, iti las aici datele de contact si pagina de facebook, pentru ca astfel vei fi la curent cu noutatile lor .

Pagina de Facebook – Atelierul cu Eroi, pagina de instagram: https://www.instagram.com/atelierul.de.eroi/

Contact:

SC SOFINEL SOF SRL

Adresa: Brașov, str. Col. Buzoianu, 61, ap. 2.

Telefon: 0775 399 068

E-mail: contact@atelieruldeeroi.com

IBAN:  RO27BTRLRONCRT0389521101

Banca Transilvania

Un comentariu la „De unde ii cumpar Mayei carti personalizate pentru copii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *