O minciuna nevinovata de K.A. Tucker – recenzie

Am citit prima carte scrisa de K.A. Tucker pe repede inainte, pur si simplu este o autoare ce te tine in priza. Zece respiratii scurte, a primit din punctul meu de vedere 10 stele aurii, pentru ca mi-a placut enorm. Povestea pe scurt suna cam asa: doua surori, raman orfane in urma unui accident de masina. Kacey sora cea mare se afla in masina cu pricina si este martor la toate cele intamplate inclusiv momentul cand iubitul ei de atunci isi da ultima suflare.

Aceste momente o marcheaza enorm si astfel ajunge sa bea foarte mult, inclusiv sa foloseasca droguri si sa faca sex cu diferiti baieti. In primul volum aflam ca apeleaza la un specialist pentru a-si reveni la normal. Tot in primul volum din serie aflam ca Livie este o fata care incearca sa fata totul corect si perfect, caruia ii este teama sa raneasca alte persoane si care inca de la bun inceput stie ce isi doreste in viata.

In volumul al doilea – O minciuna nevinovata – o avem in prim plan pe Livie, care ajunge la Princeton, universitate urmata de parintii ei. Motiv pentru care alege sa urmeze cursurile acestei universitatii in primul rand. Pe langa asta alege sa faca medicina, pentru ca in copilarie a pierdut o prietena din cauza cancerului.

Totusi pe parcursul programului de volutariat descopera ca lucrurile nu sunt chiar asa cum si-a imaginat ea, pe langa asta ajunge sa doreasca un baiat pe care parintii ei nu l-ar aproba, fiind genul de baiat afemeiat, dar si un baiat cu care parintii ar fi de acord, dar care intr-un fel sau altul nu este ceea ce ea are nevoie.

Momentan pot spune ca vanez site-ul celor de la Libris.ro pentru ca achizitiona si volumul trei, despre care am citit ca este uimitor. Totusi povestea din acest volum este interesanta si te face sa te intrebi tu ce ai face in situatia respectiva si implicit ce baiat ai alege, cel potrivit si aprobat de parintii sau cel pe care familia nu l-ar primii cu bratele deschise.

Acestea fiind spuse O minciuna nevinovata de K.A. Tucker este un roman incadrat la fictiune pentru tineri, si merita citita, mai ales daca iti plac povestile cu adolescenti, si lecturile usoare. Daca primului volum i-am dat 10 stele, acestuia ii dau doar 8 stele. Consider ca toti trebuie sa ne alegem drumul in viata in functie de ceea ce ne dicteaza inima, nu din cauza unor promisiuni facute cu mult timp in urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *