Concediu perfect la Cabana Doi Brăduți

Buna draga mea! Cand eram copil, atunci cand vorbeam de vacanta ma gandeam la nebunia de moment, la distractie cat cuprinde si la multa agitatie. Acum cand timpul a trecut si 90% din timp il ocupa activitatea casnica si munca, am ajuns sa caut acel loc care îmbină plăcutul cu utilul.

Acum aproximativ doi ani, am descoperit o cabana, impreuna cu cativa prieteni, o cabana la poalele muntilor, locatia exacta este Gura Râului, Sibiu. 

Acum doi ani cand am descoperit-o am ramas placut impresionată, in primul rand de gazda. Stiam deja că oamenii din Sibiu sunt primitori, dar cel de administreaza si detine aceasta cabana este o persoana calda, primitoarea, deschisa la suflet, care pur si simplu iti deschide poarta cu inima. 

Atunci cand l-am cunoscut desi nu am stat mult de vorba, mi-a lasat o impresie placuta. Acum cand am revenit in primul rand m-am bucurat sa vad ca ne-a recunoscut. Am fost impreuna cu finii nostrii si copii. M-am bucurat enorm cand am vazut ca nu a fost deranjat cand cei mici au inceput sa descopere locul in felul lor. 

Pe langa faptul ca ne-a primit cu sufletul deschis, pe masa ne-a întâmpinat cu băutura lor specifica, pe care bărbații din familie au stabilit ca este una pura, exact asa cum trebuie sa fie palinca.

Pe langa asta, ne-a asteptat cu cafea proaspăt facuta si focul aprins pentru gratar.

Pentru ca am vorbit despre gazda, acum hai sa vorbim cabana in sine. In primul rand vorbim despre o cabana cu un etaj. Inca de la intrare te întâmpină un aer prietenos si un loc familiar. 

Avem doua dormitoare, unul la etaj, unde gasim doua paturi si un balcon, numai bun pentru a bea cafeaua de dimineață sau sa petreci cateva ore in compania unei carti bune. 

Cel de la parter este complet utilat la fel ca cel de sus. Pe langa asta avem in living cu o canapea extensibila si o bucatarie complet echipata. Si aici vorbim de la veselă la mixer, cuptor cu microunde, frigider si masina de spălat vase. Pe langa aceste aparate menite sa iti usureze munca, gasesti si tot ce ai nevoie pentru a pastra curățenia.

Baia este mica, dar perfecta. Echipa cu cabina de dus si masina de spalat rufe. Din punctul meu de vedere este exact ce are nevoie o locuinta sa iti devina draga.

Peisajul este unul de vis, si in fata cabanei, gasesti un rau limpede, cu apa rece! Pe langa asta ca si locuri de vizitat trebuie sa menționez barajul situat nu foarte departe de cabana, acesta iti oferta o imagine minunata si sincer spun, trebuie vizitat. 

Casele din jur sunt frumos aranjate si iti zic sincer ca mi-as dori sa locuiesc acolo. Culorile folosite dau locului un aer aparte. Pur si simplu, totul se imbina exact asa cum trebuie. 

In concluzie Cabana Doi Brăduți este locul potrivit pentru o vacanta relaxanta la munte, in Sibiu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *