Echipa potrivită pentru fotografiile perfecte

Faptul ca nu imi place sa fiu in centrul atentiei si sa fac poze, nu este un secret. Ba chiar am avut anul trecut un eveniment si vreau sa iti spun ca nu stiu daca am gasit trei poze care sa fie pe gustul meu.

   Nu ma înțelege gresit, nu fotograful este responsabil ci eu, pentru ca pe la inceputul lunii octombrie aveam multe kilograme si cumva acest lucru a reflectat asupra stări mele si a modului in care eu ma vad in poze.

   Știi vorba aia, daca tu nu te iubesti si nu te vezi ok, ceilalți cum sa te vada altfel. Nu credeam ca este adevarat, pana in momentul in care am fost pusa fata in fata cu realitatea, in cazul de fata o multime de fotografii profesionale care pur si simplu arătau realitatea pe care eu nu o vedeam.

     Fiind dezamăgită de rezultate, am luat masuri si pot spune ca unele drastice, si cand am fost nevoita sa particip la alt eveniment, in calitate de nașa, pot spune sincer ca m-am bucurat de fiecare clipa in parte.

   De asemenea am vazut asta in pozele primite de la Dulceanu Adi, fotograf si cameraman, prezent la nunta respectiva. Iti spun drept ca ma înclin in fata echipei lui. Nu pentru ca am iesit eu bine in poze, ci pentru răbdarea de care au dat dovada, de priceperea si profesionalismul lor. 

    Pentru ca traim intr-o epoca in care aproape toata lumea își permite un telefon cu camera foto, toti avem tendința de a face poze, de a filma fiecare chestie importanta sau mai putin importantă. Cred ca in mintea noastră ne vedem niste fotografi pricepuți, dar sincer realitatea este alta. 

In primul rand o fotografie realizată cu o camera performanta in mâinile unui amator…nu va fi la fel ca aceeași fotografie realizata de un fotograf cu experiență. Exact aici se încadrează si echipa lui Dulceanu Adi, formata din trei persoane, fiul acestuia, si pentru asta il aplaud, ca l-a implicat in aceasta activitate, si un prieten de-al lor. 

Am vazut fiecare poza realizata la aceasta nunta, si iti zic sincer…am gasit o multime de fotografii care suprind emotii pure, sentimente pe care pur si simplu nu ai cum sa nu le vezi. 

M-am bucurat pentru prima data cu adevarat in prezența unei camere de filmat si al unui aparat foto. Ba chiar m-am bucurat din plin de sedinta foto la care am participat împreună cu mirii dar si alaturi de soțul si fetita mea. 

Pozele de mai sus sunt grăitoare si isi spun povestea de la sine. Ideile din spatele pozelor sunt exact ceea ce trebuie si pot spune sincer ca ma bucur ca a dat in mintea Mayei. 

Pentru un parinte copilul este cel mai important si cand el nu este ok, acest sentiment ajunge intr-un fel sau altul la parintii. Recunosc ca Maya este putin geloasa si posesiva si uneorii se simte exclusa, dar Adi Dulceanu a avut grija sa o implice acolo cand trebuia si sa o faca sa se simta importanta. Pentru asta vreau sa ii multumesc. 

Iti las aici link-urile unde poți vedea munca intregii echipe. Eu una ma bucur ca am avut parte de o echipa asa de minunata care s-a implicat total si rezultatul este pe masura.

Youtube: https://youtube.com/@dulceanuadifoto-video9813

Instagram: https://instagram.com/adidulceanufotovideo?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Facebook : https://www.facebook.com/dulceanu.adimihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *