Tu stii de unde poti cumpara mese masaj?

Buna draga mea! Desi nu sunt un mare fan cand vine vorba de masaj, azi am decis ca este trimpul sa ating acest subiect. Stii deja ca de cele mai multe ori ai nevoie de un masaj atunci cand simti un disconfort la spate. Iti zic sincer ca mie nu imi place sa mi se faca masaj, sau pur si simplu cred ca nu am gasit persoana potrivita si priceputa in acest domeniu. Totusi hai sa vede de unde putem cumpara mese pentru masaj sau sau paturile speciale pentru acest domeniu, dar si in functie de ce criterii alegem o masa masaj.

Care sunt criteriile dupa care alegem masele pentru masaj?

Atunci când alegeți masele pentru masaj, este important să luați în considerare următoarele criterii:

 1. Material: Maselele pentru masaj pot fi fabricate din diverse materiale, cum ar fi spumă, gel, silicon sau plastic. Materialul trebuie să fie confortabil pentru utilizare și să ofere susținere adecvată pentru a vă relaxa mușchii.
 2. Dimensiune și formă: Maselele pentru masaj vin în diferite dimensiuni și forme. Alegeți o măsă care se potrivește zonei corpului pe care doriți să o masati. De exemplu, pentru zona gâtului și umerilor, o măsă în formă de U sau dreptunghiulară ar fi potrivită, în timp ce o măsă rotundă ar putea fi mai adecvată pentru spate sau picioare.
 3. Caracteristici suplimentare: Unele masele pentru masaj pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi vibrații, încălzire sau funcții de masaj cu role. Luați în considerare aceste caracteristici suplimentare în funcție de preferințele și nevoile dvs. individuale.
 4. Portabilitate și ușurința utilizării: Dacă doriți să utilizați masele pentru masaj acasă sau în timpul călătoriilor, asigurați-vă că sunt ușor de transportat și de utilizat. Maselele portabile, cu baterii sau alimentate prin USB, pot fi mai convenabile în aceste situații.
 5. Recenzii și feedback: Înainte de a achiziționa o măsă pentru masaj, verificați recenziile și feedback-ul de la alți utilizatori. Acestea pot oferi informații valoroase despre calitatea, confortul și performanța maselei.
 6. Buget: Stabiliți un buget și căutați masele pentru masaj care se încadrează în acesta. Prețurile pot varia în funcție de marca, calitatea și caracteristicile maselei.

Masa Masaj: Ridicare/Coborare Cu Scripete

În final, alegerea unei masele pentru masaj depinde de preferințele personale și de nevoile individuale de relaxare și tratare a mușchilor. Luați în considerare aceste criterii pentru a găsi măsălele care vă oferă cel mai mare confort și beneficii în timpul sesiunilor de masaj.

Ce tipuri de mesaj exista?

Există o varietate de tipuri de masaj, fiecare având beneficii specifice și adresând diferite nevoi ale corpului și ale mintii. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de masaj:

 1. Masaj suedez: Acesta este unul dintre cele mai populare tipuri de masaj și constă în utilizarea tehnicilor precum frământarea, presiunea ușoară și alunecarea pentru a relaxa mușchii și a îmbunătăți circulația sângelui.
 2. Masaj de țesut profund: Acest tip de masaj se concentrează pe straturile profunde ale țesutului muscular, folosind presiune mai puternică și mișcări mai intense pentru a ajuta la eliberarea tensiunii și a contracturilor.
 3. Masaj terapeutic: Acesta implică utilizarea unor tehnici specifice pentru a aborda afecțiuni specifice ale mușchilor și ale țesuturilor moi, precum leziuni sportive, dureri cronice sau probleme posturale.
 4. Masaj cu pietre calde: În acest tip de masaj, pietrele plate și netede, încălzite în prealabil, sunt plasate pe anumite părți ale corpului și sunt folosite în timpul masajului pentru a relaxa mușchii și a promova o stare de calm și binecuvântare.
 5. Masaj cu aromaterapie: Acesta combină tehnicile de masaj cu utilizarea uleiurilor esențiale, care au proprietăți terapeutice. Aromele și proprietățile uleiurilor esențiale pot ajuta la relaxare, echilibrarea stării emoționale sau la ameliorarea anumitor probleme de sănătate.
 6. Masaj cu presiune punctuală (acupresură): Se bazează pe principiile medicinei tradiționale chineze și implică aplicarea de presiune pe anumite puncte de pe corp pentru a echilibra fluxul de energie și a ameliora diverse afecțiuni.
 7. Masaj cu reflexologie: Acest tip de masaj se concentrează pe presiunea exercitată asupra anumitor puncte de pe picioare, care sunt considerate a fi conectate cu alte zone și organe ale corpului. Reflexologia are ca scop promovarea relaxării generale și stimularea proceselor de vindecare ale organismului.

Acestea sunt doar câteva exemple de tipuri de masaj, iar fiecare terapeut sau spa poate oferi variante și tehnici personalizate în funcție de nevoile și preferințele individuale ale clientului. Înainte de a alege un tip de masaj, este recomandat să discutați cu un terapeut calificat sau să citiți mai multe informații despre fiecare tip pentru a vă asigura că este potrivit pentru dvs. și pentru a vă adresa nevoilor specifice pe care doriți să le abordați.

O multime de informatii si modele gasiti pe Convergenta.ro, compania ce pune pret pe sentimentul uimitor din urma unui masaj realizat corect.

Date de contact:

Str. Energiei, nr. 2B, loc. Petrești, 515850, Jud. ALBA

+40 (740) 129 128

info@convergenta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *