Cum alegem plasa de tantari? De ce trebuie sa tinem cont!

De ce tinem cont cand trebuie sa alegem plasa de tantari fie ca vorbim de cea pentru usa termopan sau pentru geamuri.

Atunci când trebuie să alegeți o plasă de țânțari, există mai mulți factori pe care trebuie să-i luați în considerare pentru a vă asigura că aceasta îndeplinește nevoile dvs. și se potrivește bine în mediul sau locul în care urmează să fie utilizată. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

 1. Tipul de plasă:
  • Plasele de țânțari pot fi făcute din diferite materiale, cum ar fi fibra de sticlă, poliester sau nylon. Unele pot avea proprietăți suplimentare, cum ar fi rezistența la razele UV sau durabilitatea în timp. Alegeți un tip de plasă care să se potrivească cu cerințele dvs. specifice.
 2. Dimensiunea și forma:
  • Măsurați cu atenție dimensiunile zonei unde urmează să montați plasa de tantari pentru usa termopan trebuie sa vă asigurati că se potrivește perfect. Este important să fie tăiată sau comandată în dimensiuni corespunzătoare, pentru a preveni orice spațiu lăsat deschis pentru țânțari.
 3. Gradul de transparență:
  • Dacă doriți să mențineți vizibilitatea și lumina naturală în interior, alegeți o plasă cu grad înalt de transparență. Aceasta va permite luminii să intre, dar va opri țânțarii.
 4. Metoda de montare:
  • Există plase de țânțari care se pot monta pe uși folosind cadre din aluminiu, cadre din plastic sau benzi adezive. Alegeți o metodă de montare care se potrivește cu ușa dvs. termopan și cu preferințele dvs. de instalare.
 5. Durabilitatea și rezistența la vreme:
  • Dacă plasa de țânțari va fi expusă la intemperii, asigurați-vă că aceasta este durabilă și rezistentă la deteriorare cauzată de vremea externă.
 6. Accesibilitate:
  • Asigurați-vă că plasa de țânțari poate fi ușor deschisă și închisă pentru a permite accesul sau blocarea țânțarilor în funcție de nevoi.
 7. Design și culoare:
  • Plasele de țânțari pot veni în diferite culori și modele. Alegeți un design care se potrivește cu estetica ușii dvs. termopan sau a spațiului în care va fi montată.
 8. Bucătărie sau dormitor:
  • Dacă plasa de țânțari va fi instalată într-o bucătărie, puteți opta pentru o plasă cu proprietăți anti-alunecare pentru a preveni acumularea de grăsime sau murdărie. Pentru un dormitor, poate fi important să fie o plasă care blochează și lumină, pentru a ajuta la somn.
 9. Cost:
  • Prețul poate varia în funcție de tipul, dimensiunile și calitatea plasei de țânțari. Setați un buget înainte de a face achiziția și căutați produse care se încadrează în acesta.

Luând în considerare acești factori, veți putea alege o plasă de țânțari care să se potrivească perfect cu necesitățile dvs. și cu mediul în care urmează să fie utilizată. De asemenea trebuie sa iti spun ca pe pvcmag.ro gasesti o gama variata si o multime de informatii in acelasi timp te invit sa citesti mai jos sa vezi optiunile pe care le poti lua in considerare.

Pentru a proteja usa termopan impotriva tantarilor, exista cateva optiuni pe care le puteti lua in considerare:

 1. Plase pentru usi:
  • Plasa de tantari pentru usi este o solutie eficienta si convenabila. Aceasta poate fi montata pe usa termopan pentru a impiedica tantarii sa intre in interior. Plasele de tantari sunt disponibile in diverse dimensiuni si materiale, inclusiv plasa de fibra de sticla sau plasa de poliester. Pot fi montate pe usa cu ajutorul unui cadru din aluminiu sau plastic.
 2. Perdele impotriva tantarilor:
  • O alta optiune este sa utilizati perdele impotriva tantarilor care pot fi atarnate sau montate in fata usii termopan. Acestea pot fi deschise si inchise usor pentru a permite accesul sau blocarea tantarilor.
 3. Benzi adezive cu insecticid:
  • In plus fata de plase si perdele, puteti utiliza benzi adezive cu insecticid pentru a captura tantarii care incearca sa intre. Aceste benzi pot fi montate pe rama usii termopan si vor atrage si retine tantarii.
 4. Repelente pentru tantari:
  • O alta solutie este sa utilizati repelente pentru tantari, cum ar fi spray-uri, lumanari sau dispozitive cu ultrasunete. Aceste produse pot ajuta la descurajarea tantarilor sa se apropie de usa termopan.
 5. Intretinere regulata:
  • Asigurati-va ca usile termopan sunt bine etanse si nu au crapaturi sau deschideri care ar permite tantarilor sa intre. Efectuati intretinerea periodica pentru a asigura ca usile termopan sunt in stare buna.

Este important sa alegeti o solutie care sa se potriveasca cu nevoile si preferintele dvs. personale. O combinatie de mai multe metode ar putea fi cea mai eficienta pentru a tine tantarii la distanta de usa termopan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *