Greseala vrajitoarelor de Sibeal Pounder – recenzie

Dupa cum suna titlul este imposibil sa nu iti dai seama ca este o carte pentru copii, daca totusi nu ti-ai dat seama dupa titlu, coperta este una haioasa menita sa atraga cititorii de varste mici si mijlocii. Eu am luat acesta carte de pe Libris.ro pentru Maya. A descoperit placerea de a citit si am decis ca trebuie sa ma implic in acest proces si sa o indrum acolo unde are nevoie.

Greseala vrahitoarelor este cea de-a patra carte din seria aventurilor. In ea afla cum se vor descurca vrajitoarele din Tinutul Chiuvetariei cand descopera o carte veche de vraji. Tiga impreuna cu celelalte vrajitoare sunt fascinate de carte si se bucura cand descopera ca este scrisa de autoarea Tigai preferata, Gloria Tatty.

De aici incepe aventura, si totul se schimba. Pot spune ca am citit si eu printre randuri aceaste carti. Spun aceste carti ca noi avem doua, iti las aici recenzia primei carti. Mi s-a parut fascinant modul in care Maya imi povestea ce se intampla in carte si cum se amuza cand descoperea cate un pasaj haios.

Pot spune ca i s-a parut amuzant cand fetele au inceput sa primeasca scrisori misterioase si in acelasi timp cand a descoperit ca fiecare dorinta era insotita de ceva neplacut.

Din punctul meu de vedere, acestea sunt cateva carti pe care copii ar trebuie sa le citeasca, aventurile prezente in ele sunt captivante si te fac sa razi inca de la primele pagini. Cel putin fetita mea s-a distrat copios cand a citit cele doua volume.

Trebuie sa iti spun ca Sibeal Pounder are cateva carti publicate la noi, printre care se numara si aceasta serie. Pe spatele fiecarui volum fiind indicate urmatoarele volume.

Te invit sa prezinti lumea plina de culoare si intamplari amuzante a Tigai copilului tau, acesta cu siguranta va fi fascinat si se va amuza copios cand va descoperii prin cate trece Tiga impreuna cu prietenele ei. Totusi tine cont ca inainte de acesta este ultimul volum si ca pana la acesta mai sunt trei, toate fiind disponibile pe Libris.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *