Varia – rasnite insistem single dose! Descopera-le la Edream!

Prepararea unei cafele este intotdeauna o etapa importanta pentru noi, cei care apreciem cu adevarat aceasta bautura. Odata ce iti doresti sa pregatesti o cafea savuroasa si de calitate, este necesar sa achizitionezi si o rasnita care sa o macine pe loc. Boabele de cafea trebuie pregatite cat mai bine, pentru ca ulterior sa poata fi extrase din acestea esenta cafelei, avand un gust intens si savuros care nu se va compara cu alte cafele.

Rasnita este o etapa importanta pe care fiecare dintre noi, cei care ne dorim sa preparam o cafea savuroasa, trebuie sa o respectam in detaliu. Alegerea de a prepara o cafea cu gust este mult mai simpla cu ajutorul rasnitei!

Rasnirea cafelei trebuie efectuata cu atentie pentru a obtine rezultate optime

Pentru a rasni cafeaua eficient, trebuie sa ii acorzi atentia necesara. Poti achizitiona o rasnita care va macina cate o portie proaspata de cafea, pe care o vei utiliza in prepararea bauturii preferate. Fiecare persoana care isi doreste sa pregateasca o cafea delicioasa va reusi sa faca aceste lucruri, cu ajutorul unei rasnite care are in componenta sa cutite ascutite, ce vor macina in mod garantat boabele necesare cafelei. Alege rasnite in sistem single dose de la Edream.

O cafea care este proaspat macinata pastreaza mult mai bine gustul, fata de cea care este deja macinata. Alegerea de a rasni cafeaua singura poate fi benefica, mai ales atunci cand vei pregati singura cafeaua pe care o apreciezi cu adevarat.

Rasnite de top, doar de la Edream

O rasnita Varia se va evidentia de fiecare data, mai ales cand vine vorba de pregatirea unei cafele delicioase. Un aparat de espresso va ajuta ca acea cafea pe care o preferi sa aiba un gust intens, potrivindu-se in totalitate nevoilor pe care le ai.

Rasnita pe care o vei utiliza are cutite ascutite ce vor rasni cat mai fin boabele de cafea care sunt uscate cu atentie. Fiecare rasnita Varia va face diferenta, poti opta si pentru modelul Vs3, care este o rasnita electrica si specializare pentru prepararea cafelei cu o rapiditate remarcabila. O astfel de rasnita este cu adevarat o piesa esentiala in prepararea cafelei.

Rasnita Variat Vs3 are lame ascutite si functioneaza cu 190 de rotatii pe minut. Astfel, cafeaua pe care o vei introduce va fi macinata cu mare finete, cu o precizie pana la 0.015 mm. Rulmentii din aceasta rasnita la un nivel de duritate P5 pentru o macinare fina si precisa.

Rasnita pe care o vei utiliza pentru prepararea cafelei tale trebuie sa fie una care provine de la brandul Varia. O rasnita de calitate va face diferenta!

Pe site-ul celor de la Edream, vei gasi rasnite, espressoare de cafea, cantare de precizie, cat si toate produsele de care ai nevoie pentru a pregati o cafea ce are un gust cat mai autentic. Alege astfel sa devii maestru in pregatirea unei cafele cu adevarate delicioase.

Date de contact:

0766.42.42.41

comenzi@edream.ro

info@edream.ro                                                                                                         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *