Vraja oaselor in zori de zi de Kathryn Purdie – recenzie

Cand am citit prima carte – mai exact Vraja oaselor sub clar de luna, povestea m-a fascinat, pur si simplu ideea in sine este uimitoare si te tine cu sufletul la gura inca de la primele pagini. Daca nu stii despre ce vorbesc, iti las aici prima recenzia. Cu alte cuvinte recenzia primului volum, pentru ca azi vreau sa vorbesc despre cel de-al doilea.

Povestea continua exact de unde a ramas si sincer…cred ca este prima serie pe care o citesc unde nu gasesc un mic intro care sa faca legatura cu prima parte. Tocmai de aceea cred ca este indicat sa le citesti pe amandoua si in ordinea corecta.

In urma primului volum aflam ca pe Ailesse o „rapeste” Casian, si pun ghilimele pentru ca initial asa se crede, ulterior aflam ca lucrurile stau altfel. Sabine devine matroana descantatoarelor si urmeaza ca lucrurile sa se complice pentru ea, mai ales ca Odiva alege sa treaca in lumea cealalta pentru a fi alaturi de barbatul pe care-l iubeste. Bastien este injunghiat de Odiva fix inainte de a trece prin poarta infernului dar supravietuieste.

Recunosc ca am citit cu sufletul la gura Vraja oaselor in zori de zi, pentru ca voiam cu ardoare sa vad ce se intampla cu personajelor si cum vor iesi din incurcaturile in care au intrat. Ba chiar modul in care s-a terminat primul volum te face sa vrei sa-l citesti pe cel de-al doilea imediat.

Pot spune ca acest volum este mai captivant ca primul si actiunea este mult mai atragatoare decat cea din prima parte. Totusi recunosc ca este prima serie pe care o citesc scrisa de Kathryn Purdie si pe viitor voi tine cont daca vor aparea si alte carti scrise de ea la noi.

Cele doua carti le poti gasi pe Libris.ro, iti zic sincer ca merita citite pentru ca actiunea este altfel fata de ce am citit pana cum. Desi fac parte din categoria Corin Teens, sunt potrivite si pentru adulti, eu una recunosc ca le-am savurat.

M-am bucurat sa vad ca personajele sunt ok chiar daca de-a lungul bataliilor unii dintre ei au pierit, totusi au facut-o pentru o fapta nobila si asta inseamna enorm.

In incheiere cele doua carti sunt superbe si chiar trebuie citite,actiunea si detaliile prezente in fiecare volum in parte le face speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *