3 motive care amana decizia de implant dentar – pretul, durerea si frica

Stiai ca…doua persoane din trei au probleme dentare? Situatia este alarmanta in Romania, iar studiile confirma ca tara noastra este codasa si in ceea ce priveste consumul pastei de dinti. Intelegem perfect contextul care a dus la situatia actuala. 

Asadar, ca tine sunt atat de multi pacienti care se confrunta cu lipsa unuia sau a mai multor dinti naturali. Exista insa solutii. Implantul dentar iti poate reda functionalitatea si estetica dintilor naturali. Afla in randurile ce urmeaza mai multe despre cost implant dentar, dar si o recomandare de clinica unde sa apelezi pentru un astfel de serviciu. 

Mai intai de toate, ce te retine sa faci acest pas?

Te regasesti in astfel de scenarii?

  1. Frica 

Poate ca nu ai gasit inca medicul in care sa ai 100% incredere. Incearca sa gasesti unul, iar o recomandare in acest sens este Dr Durbac, daca esti din capitala. Este foarte important sa gasesti persoana potrivita, empatica, pe care sa o simti implicata in tot procesul de reabilitare dentara. 

  1. Durerea 

Ti-e frica de durere? Comunica asta medicului. Aproape orice interventie a unui medic dentist se poate realiza sub efect anestezic. Este un impact psihologic peste care poti trece daca reusesti sa realizezi o conexiune cu medicul tau. 

  1. Costul 

Sa vorbim si despre implanturi dentare pret. In cazul celor interesati sa apeleze la serviciile dr. Durbac vor gasi in pagina oficiala toate detalliile necesare. Inclusiv lista de preturi. Apreciem cu totii transparenta si faptul ca ni se comunica clar si de la bun inceput costurile la care sa ne asteptam. Atentie insa, ai lista de preturi aferente unui implant, insa pentru a considera ca o lucrare dentara este finala mai sunt cativ pasi de facut. 

Este bine de avut in vedere faptul ca in prima faza ai nevoie de consult si de evaluare, pana cand ti se propune un plan de tratament. Inainte de implant este posibil sa ti se sugereze si extractii dentare. Le poti efectua in acelasi cabinet, iar serviciile de chirurgie sunt separate de cele de implantologie. 

Cine si de ce ar avea nevoie de un implant dentar 

Este una din cele mai bune inventii. Implantul dentar ne permite acum sa rezolvam problema dintilor naturali. Desigur, au fost si pana acum diverse alte metode, nu toate insa cu aceleasi beneficii ca in acest caz. De implant dentar poate beneficia orice pacient, major, insa fara limita de varsta. Implantul poate fi unic sau multiplu, dar foarte important de subliniat este ca se refera la faptul ca nu va depinde de dintii din vecinatate. Fata de puntea dentara spre exemplu, caz in care si dintii sanatosi naturali pot fi slefuiti si folositi drept piloni de sustinere, in cazul implantului dentar aceste aspecte sunt excluse. 

Indiferent ca lipseste un canin, un molar sau alt dinte, implantul dentar va fi o solutie. Afla mai multe despre aceste subiect si convinge-te ca ai nevoie de implant. Ai detalii in pagina oficiala drdurbac.ro. 

Contact: 

office@drdurbac.ro

+40733108757

Bd. Schitu Magureanu, Nr. 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *