Ce-ar fi sa iti schimbi telefonul acum cu un iPhone 15? E mai simplu decat crezi, e…YZZY! 

Traim in lumea in care moda parca o fac altii, in sensul in care afiseaza cu mandrie ultimele achizitii si toata lumea din jur isi doreste sa aiba acelasi lucru. Mai cu seama in randul tinerilor si al adolescentilor, remarcam acest mod de a fi influencer. Iata ca nu doar in online sunt, ci si in viata reala! Punem pariu ca si tu ti-ai dori sa iti schimbi telefonul cu o versiune mai noua? Ai face acest lucru chiar acum, daca ai sti ca poti rezolva rapid si convenabil din punct de vedere al costurilor. 

Pentru cei care ravnesc la un iPhone 15 spre exemplu, le spunem ca totul poate fi usor de rezolvat. Adica e…YZZY. Fun fact, platforma yzzy.ro chiar este despre usurinta de a vinde si a cumpara un smarthpone, la mana a doua. Adica secondhand, insa, atentie, in conditii de functionare excelente si aspectual indeplinind de asemenea toate pretentiie pe care le-ar putea avea orice cumparator. Secondhand in zilele noastre inseamna o alternativa la variantele noi, din magazine. 

Cumpara un alt smartphone, vinde-l pe cel vechi

Cu totii avem un telefon mai vechi pe care il lasam undeva uitat prin sertare. Daca este functional, ce ai spune sa il vinzi? Acum este mai rentabil pentru un public mai larg sa cumpere la mana a doua. Stiu, vei spune, nu stiu cat de bine functioneaza sau nu stiu cat ar valora. Lasa pe cei de la YZZY sa te ajute. Completezi formularul din sectiunea de vinde, impachetezi si trimiti telefonul prin curier, va fi evaluat si oferta finala de pret  iti va fi comunicata imediat dupa verificare. Daca esti de acord cu ea, totul se rezolva imediat, banii ii primesti in cont. Poti, la fel de bine, sa refuzi oferta, nu ai nicio obligatie. 

De partea cealalta, pentru cei care se gandesc cum sa isi cumpere un nou telefon, sa isi faca un upgrade, le spunem ca un telefon iPhone 15 aici, la YZZY, are un pret mai accesibil. Poti compara cu orice alta oferta din piata, e usor sa iti dai seama de diferenta de pret. Care, nu inseamna vreun compromis. Sunt unele telefoane putin folosite, arata impecabil si functioneaza de asemenea ireprosabil. Sunt minutios verificate inainte de a fi puse la vanzare, iar la fiecare produs in parte vei vedea lista de aspecte verificate, dar si procentajul bateriei. 

Ca noi, dar secondhand, la pret rentabil – si cu stoc imediat disponibil 

Pentru cine nu a avut ocazia pana acum sa descopere acest magazin online, este bine de punctat ca are, ce-i drept, un nume bine ales. Pentru ca face totul mai usor, atat daca esti interesat sa cumperi, cat si daca vei dori sa vinzi un telefon.  

YZZY are oferte in mod constant, adica promotii si reduceri de pret la diverse telefoane. Orice iti alegi este in stoc imediat disponibil, livrarea este rapida, iar preturile sunt rentabile. Acceseaza pagina oficiala si descopera, convinge-te chiae tu! 

Contact: 

0761 053 053

Suceava, Str. Ana Ipatescu, Nr.5, et. 2, 208

Contact @ yzzy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *