De la vis la realitate. Transformă-ți casa cu serviciile de design pentru interior

Te-ai apucat de construcția casei pe care ți-o doreai de ceva timp și te-ai blocat la partea de interior? Vrei să-ți renovezi locuința? Ai un hotel pe care vrei să-l reamenajezi, ca să atragi mai mulți clienți? Poate fi ușor copleșitor pentru majoritatea dintre noi când vine vorba de designul interior. Dacă vrei o locuință cu bun-gust, poți apela la specialiști care să te ajute cu acest lucru.

Studio West Concept este o firmă de design interior, alcătuită dintr-o echipă de profesioniști care îți pot da idei inedite de decorare a casei tale. Locuința este oaza de liniște în care te retragi la finalul unei zile încărcate, așa că fă din ea un loc de care să te poți bucura de clipe minunate alături de prieteni și familie.

Ai idei mărețe, dar nu știi de ce să te apuci?

Majoritatea oamenilor apelează acum la design-ul modern sau la cel retro. Tu în ce categorie te încadrezi? Dacă nu știi ce să alegi pentru locuința ta, apelează la servicii design pentru interior care să te ajute să transformi ideile pe care le ai, în realitate. 

În designul de interior sunt câțiva pași simpli pe care trebuie să îi urmezi ca să ajungi la rezultatele mult dorite. În primul rând, ar trebui sa te hotărăști la un stil predominant. Vrei să urmezi tendințele? Atunci poți merge pe stilul modern care se bazează pe lucruri minimaliste și culori mai neutre. Fiindcă este locuința ta, nu uita să îi dai și o amprentă personală. 

Foarte important, este să îți setezi un buget în care ai vrea să te încadrezi, ca să nu ai surprize neplăcute la finalul lucrărilor. Apoi gândește-te la utilitatea pe care i-o dai fiecărei camere în parte. Ai vrea un dormitor mai mare? Ești pasionat/ă de bucătărie și ai vrea să te bucuri de cât mai mult spațiu atunci când gătești? 

Încearcă să îți faci un plan despre cât de spațioase ai vrea să fie camerele. Te poți consulta cu specialiștii de design interior, care te vor putea sfătui să faci unele din cele mai bune alegeri pentru casa. După ce ai stabilit aceste lucruri, urmează un pas care ne pune pe majoritatea în dificultate, anume alegerea culorilor pentru interior. Ele trebuie să se armonizeze frumos cu mobila și restul elementelor, de aceea e mai bine dacă apelezi la ajutor. 

De ce să apelezi la Studio West Concept?

Pentru că oferă un pachet servicii design interior complet, de care tu o să ai nevoie ca să dai stil locuinței tale. Ce conține acest pachet?

  • Servicii de consultanță: cere sfaturi certificate care să te ajute să ajungi la rezultatele pe care ți le dorești
  • Servicii design interior: o să te ajute cu planuri tehnice, lista de achiziții, proiectarea 3D, organizare și monitorizare comenzi etc. 
  • Servicii pentru mobilier la comandă: o să se acorde atenție nevoilor tale, o să se țină cont de spațiul disponibil, o să se facă măsurătorile necesare și o să se aleagă culorile și materialele potrivite. De asemenea, se ocupă de execuția mobilierului și de montarea acestuia.

Ești pregatit/ă să pleci în călătoria spre casa visurilor tale? Cu ajutorul specialiștilor în domeniu, vei combina armonios ideile tale mărețe cu priceperea lor și vei ajunge la rezultatele mult așteptate.

Contact:

+40 784 404 940

hello@studiowestconcept.com

Sediu: Str. 1 Decembrie 1918, Nr.10, Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *