Cum poți obține buze mai pline și mai voluminoase? Cu fire PDO pentru buze

Uită de clasicele injecții cu acid hialuronic și toxină botulinică pentru o estetică îmbunătățită a feței. Dorești buze mai pline, mai mari și mai conturate? Poți miza acum pe altă variantă – fire PDO pentru buze. Dacă nu știi despre ce e vorba, dar ești curios să afli, parcurge articolul mai departe și vezi despre una dintre cele mai inovatoare soluții de înfrumusețare din prezent.

Ce sunt firele PDO pentru buze și de la ce vine termenul PDO?

Lip fillerele sunt una dintre cele mai rapide și simple soluții de aplicat pentru obținerea unor buze pline de volum și frumos conturate. Însă, chiar și aceste proceduri sunt depășite de inovații în materie de estetică facială. E vorba de fire PDO buze – o nouă metodă ușoară de a avea un look mai plin, cu volum, fără fillere. 

Fiecare procedură cu fire PDO folosește fire speciale care sunt inserate strategic pentru a oferi lifting pielii. În cazul firelor PDO, intervenția creează un efect de conturare și de volum care este diferit față de cel obținut prin metodele deja tradiționale – cu lip fillere care se injectează. Rezultatele sunt mai naturale și mai subtile. Multă lume începe să treacă pe această nouă variantă de când cu apariția ei pe piață. 

Firele PDO se numesc așa deoarece sunt alcătuite din polidioxanonă. Această substanță este și mai grozavă decât pare la o primă vedere, deoarece în timp, ajută la crearea de colagen pentru redefinirea conturului buzelor. 

Cum este efectuată procedura cu fire PDO pentru buze?

Spre deosebire de fillerele dermale, care injectează substanțe sub piele pentru a restaura volumul pierdut, suturile PDO lucrează în alt mod. Inserarea câtorva fire, numărul lor depinzând de la caz la caz, permite o definire mai clară a buzelor prin ridicarea conturului și a colțurilor gurii. 

Intervenția, care este non chirurgicală, este o procedură non-invazivă ce stimulează și producerea de colagen nou, spre deosebire de obișnuitele injecții cu acid hialuronic. Cu vârsta, nivelul natural de colagen din organism descrește. Asta duce la o piele mai lăsată, la linii fine și la riduri. Așadar, firele inovative cu polidioxanonă nu numai că ridică buzele și le oferă volum mai mare, dar lucrează și în timp asupra lor, încetinind semnele îmbătrânirii. 

În timpul procedurii, care nu durează mai mult de jumătate de oră, buzele sunt mai întâi amorțite cu o cremă topică pentru a face inserția mult mai confortabilă. Apoi sunt introduse firele resorbabile PDO sub piele, de-a lungul conturului buzelor. 

Aceste fire PDO oferă un cadru de susținere care redefineste forma buzelor. În plus, le dă volum și stimulează și producția naturală de colagen. Firele sunt resorbabile, așadar nu ai de ce să-ți faci griji după procedură, deoarece se topesc singure.

Cine îți poate oferi un efect wow pentru buze cu fire PDO?

Pe site-ul acidulhialuronic.ro cosmeticienii autorizați și medicii dermatologi pot găsi spre achiziție mai multe tipuri de fire PDO buze și canule pentru procedurile pe care le efectuează în cabinete și la salon. Fire Mono, Barb sau Anchor, canule silk și alte variante pot fi găsite cu ușurință în secțiunea Fire PDO/Canule la magazinul Acidul Hialuronic.

Contact:

0728 979 879 

office@acidulhialuronic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *