Calitate si stil doar pe dormitor-baie.ro

_vyr_1266M13

V-am spus deja ca am o manie cu lenjeriile de pat,fie albe, fie colorate, fie 3D, le ador și mereu sunt în căutarea lor. Caut lenjerii de calitatea dar la preturi accesibile, și uite asa navighez zilnic pe internet în căutarea lor dar și al magazinelor online cu „rafturi” aprovizionate cu produse de calitate la preturi excepționale. Asa am dat de acest magazin online care are un slogan foarte frumos și care te invita sa ramai.

Îmi plac magazinele unde pe lângă lenjerii de pat găsești și alte produse, asa este și acesta, am găsit aici lenjerii superbe, pilote perne dar și prosoape de baie la preturi superb mici.

V-am tot povestit despre acest magazin online dar nu v-am spus si despre ce magazin vorbesc, ei bine acesta este: www.dormitor-baie.ro, acum ca v-am spus despre ce magazin vorbesc, hai sa va arat și câteva minunății ce pot fi gasite aici.

Voi începe cu o lenjerie de pat pentru copii, este mov și sincer va spun este ideala pentru pitica mea.

_vyr_1175Image--3

Este din bumbac 100%, prețul este de 119 RON, și alături de poza puteți găsi toate informațiile necesare, cum ar fi modalitățile de întreținere dar și câți centimetrii are fiecare componenta în parte.

Lenjeriile de pat 5D sunt deja un must have pentru fiecare dormitor, am găsit câteva modele perfecte pentru dormitorul meu, dar va voi arata doar una, astfel curiozitatea va fi mai mare și veți vizita acest magazin uimitor

_vyr_1260pizap-com143226916769012

Este din bumbac satinat, se spală la 40 grade și se calcă la 30 grade, la fel ca cea pentru copii pe pagina veți găsi multe detalii importante care va pot ajuta sa creșteți durata de viata a acestei minunate lenjerii.

Mi-au atras atenția paturile „Cocolino”, ma gândesc ca sunt ideale atât pentru adulți cât și pentru copii, fiind pufoase și ușor de spălat sunt perfecte pentru fiecare membru din familia dumneavoastră.

_vyr_1064pizap-com14333167385688

Pentru doar 79 RON puteți achiziționa aceasta pătura pufoasa, dar și alte modele sau culori, sincer eu ma gândeam ca una roz ar fi mai mult decât potrivita pentru Maya.

As putea înșira produse la nesfârșit dar as strica toată surpriza, de aceea va invit sa vizitați acest site unde încrederea primează și calitatea este la ea acasă.

8 comentarii la „Calitate si stil doar pe dormitor-baie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *