Despre mine

 

Hei! Aceasta sunt eu, mai exact : numele meu este Ceoaca Alina Elena, sunt nascuta in zodia taur, mai exact pe 2 mai.
Am terminat facultatea de Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, si pot spune ca sunt mandra de acest lucru, am facut-o din ambitie si nu m-am lasat pana nu am absolvit-o cu diploma de licenta.
Mamica, gospodina si mereu pusa pe treaba, imi place sa incerc lucruri noi. Proiecte handmade diferite – cum ar fi – flori din hartie, genti din hartie, accesorii handmade si multe alte. 
Fiecare proiect ma face sa ma implic si pentru ca acum totul tine de imaginatie – mai mereu caut ceva sa ma atraga.

Imi place sa citesc, sa am joc cu fetita mea, si sa mea implic in diferite proiecte. In prezent am ales sa stau acasa cu fetita mea pentru ca ea are nevoie de mine, tocmai de aceea fiecare cand incep un proiect il finalizez in timp util.

Margareta din hartie – proiect handmade
Trandafiri din hartie

Daca ai un proiect pe care vrei sa-l prezinti celorlati, daca pur si simplu vrei ca afacerea ta sa fie cunoscuta, te rog sa imi scrii un email, te pot ajuta cu mare drag.

Adresa mea de email este: justpink7005@gmail.com

11 comentarii la „Despre mine

  1. J’adore le tie and dye de la photo de la fille de droite. c’est une peonnsre connue ? j’aimerai avoir plus de photos pour pouvoir montrer e0 mon coiffeur ce que je veux exactement. Si vous pouviez me donner le nom de cette peonnsre. Merci

    1. Buna Stefania, multumesc din suflet pentru aceste cuvinte minunate si iti multumesc ca esti alaturi de mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *