Cafeaua verde si beneficiile ei

Fiecare persoana are o preferinta, daca vorbim despre ceai si cafea. Eu personal prefer cafeaua, sau mai bine spus capuccino, pentru ca atunci cand ma gandesc la cafeaua normala, cea facuta la ibric sau expressor, imi vine imi minte taria acesteia, si sa ca prefer sa nu o consum, dar azi vreau sa vorbim despre cafeaua verde. Mi-am adus aminte ca recent am primit o invitatie la cafea, astfel am ajuns sa beau cafea verde de la Arta Ceaiului

Am avut ocazia sa o gust, si trebuie sa recunosc ca nu este asa cum toata lumea crede. In primul rand nu miroase la fel ca cea neagra, ci are o aroma mai subtila, si cu un gust destul de placut.

Beneficiile cafelei verzi

Cafeaua verde contine catitati importante de antioxidana iti, care lupta impotriva radicalilor liberi si previn cancerul, de asemenea regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite, reduce stresul oxidativ cu 12%-16% datorita principalilor antioxidanti numiti polifenoli ce franeaza procesul de distrugere celulara si astfel imbatranirea este amanata. Contine si acid cafeic care actioneaza ca un tonic general, cafeaua verde macinata folosindu-se cu success in curele de detoxifiere. Diminueaza riscul de diabet si ajuta la detoxifierea ficatului, stabilizeaza nivelul de zahar din sange, inhiba senzatia de foame, topeste grasimile si lupta impotriva radicalilor liberi, intarziind astfel procedeul de imbatranire.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile cafelei verzi, si pentru ca ti-am spus deja cat de utila este, afla aici de ce este buna cafeaua verde, nu ma asteptam sa aflu asa de multe informatii, si daca acum ceva timp o consumam de placere, acum cand am vazut ca poti slabi cu ajutorul ei, o consum cu mai multa placere. Nu stiu daca pana acum ai consumat cafea verde, si nici nu stiu daca stii cum arata, asa ca iti las mai jos o poza, pentru a stii cum o gasesti in comert.

Despre preturi, pot sa iti spun ca la Arta Ceaiului, am gasit cel mai bun pret, de 3.50 lei, beneficiind o reducere la 20%, in afara promotiei pretul este de 4.37, tot cel mai bun pret de pe piata.

In concluzie, cafeaua verde are o multime de beneficii si un gust extraodinar de bun, asa ca te invid sa o incerci si sa imi spui parerea ta despre ea.

2 comentarii la „Cafeaua verde si beneficiile ei

  1. Imi amintesc ca abia asteptam sa cumpar cafea verde si chiar voiam sa ma las de aceasta pe care o beau zilnic dar din pacate eu cu cafeaua verde nu ne impacam deloc asa ca m-am lasat desi stiu ca are multe proprietati benefice organismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *