Iata de ce mierea organica de la BioCorner este un produs benefic pentru organism

Se spune despre bautura vietii vesnice a zeilor greci ca avea la baza un ingredient aparte: mierea. Din moment ce acest produs apicol se afla in preferintele entitatilor nemuritoare, cu siguranta il poti introduce si tu in alimentatia ta, indiferent de sezon.

De la tratarea arsurilor produse de activitatile casnice si pana la catifelarea buzelor, o lingurita de miere poate sa iti imbunatateasca in mod vizibil starea de sanatate si, implicit, calitatea vietii. 

Insa, la fel de important precum este produsul in sine poate fi si locul de unde alegi sa il cumperi. De aceea, recomandat este sa accesezi biocorner.ro pentru a descoperi o intreaga gama variata de produse bio, netratate chimic si fara continut de pesticide sau alte substante nocive pentru sanatatea umana.

Descopera in randurile ce urmeaza mai multe beneficii pe care ti le aduce mierea bio, care te vor determina sa o introduci si tu in dieta zilnica.

De ce sa introduci mierea in viata de zi cu zi?

Chiar daca multa lume ar recomanda consumarea mierii doar in timpul sezonului rece, trebuie sa stii ca te poti bucura de gustul si proprietatile sale in orice sezon. Bineinteles, utilizarile sale difera in functie de temperaturile de afara, insa rezultatul va fi acelasi- un organism sanatos, ferit de afectiuni.

Astfel, studiile in domeniu au demonstrat faptul ca mierea poate inhiba inmultirea bacteriilor si poate sa accelereze chiar vindecarea ranilor. De asemenea, acest produs apicol contine o cantitate consistenta de antioxidanti, care pot sa contribuie la combaterea stresului oxidativ si la reducerea riscului de boli grave.

Compusii antiinflamatorii din miere pot reduce inflamatiile din organism si simptomele asociate, cum este in cazul artritei. Exista dovezi si cu privire la faptul ca aportul moderat de miere poate avea un impact considerabil mai redus asupra glicemiei decat zaharul conventional. Opteaza pentru miere organica si ai grija de sanatatea organsismului tau pe cale naturala, cu produse bio, certificate.

Mierea de manuka- un izvor ascuns de sanatate

Tot mai cautata in ultimii ani pe piata din Romania este mierea de manuka, ce reprezinta un tip de miere monoflora, realizata din nectarul florilor regasite in arborii de Manuka. Calitatea si raritatea, totodata, a acestui tip de miere se datoreaza, in principal, zonei de provenienta, mai exact Noua Zeelanda si Australia.

In acest sens, mierea de manuka este recunoscuta in special pentru nivelul crescut de metilglioxal, ce ii confera proprietati antibacteriene.

Nu este deloc de neglijat faptul ca mierea de manuka este singura miere medicinala din lume, recunoscuta in acest sens de mai multe studii stiintifice. Pe langa proprietatile antibacteriene si antioxidante, aceasta poate sustine buna functionare a sistemului imunitar si poate ameliora simptomele anumitor afectiuni medicale.

Daca vrei sa achizitionezi miere bio de manuka, poti consulta site-ul oficial, unde vei descoperi o intreaga gama de tipuri, din care poti alege dupa bunul plac. Este atat de util sa detii un produs natural cu proprietati miraculoase pentru sanatate, de aceea poti avea grija de sanatatea ta si a celor dragi cu ajutorul acestui produs.

Prin urmare, mierea bio, cat si mierea de manuka pe care le gasesti in stocul diversificat BioCorner reprezinta produse cu adevarat uimitoare, cu ajutorul carora poti avea grija de sanatatea ta si a intregii familii. Acceseaza pagina oficiala pentru mai multe detalii. 

Contact:

Str. George Calinescu nr. 4 (zona Dorobanti)

Str. Erou Iancu Nicolae nr. 102 (zona Pipera)

0737 556 622

0732 115 617

comenzi@biocorner.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *