Te doare spatele cand stai la birou? StableDesk – gasesti aici scaune ergonomice

Durerile de spate nu mai sunt de mult timp o noutate, indiferent ca vorbim de tineri sau persoane mai in varsta. Principala cauza care sta la baza durerilor de spate o reprezinta statul pentru multe ore in scaunul de la birou. 

Tot mai multe joburi implica munca in fata computerului, fie ca vorbim de cele la sediul firmei, fie de cele remote, de acasa. In oricare dintre aceste situatii te-ai afla, este cazul sa iei masuri din timp pentru a nu trebui mai tarziu sa te confrunti cu dureri mai grave de spate sau probleme derivate ale acestora. 

Poti lua in considerare imbunatatirea conditiilor de la birou, precum si schimbarea mobilierului vechi cu unul mai benefic. De pilda, un birou reglabil sau un scaun ergonomic sunt doua lucruri pe care trebuie sa le pui neaparat pe lista de dorinte anul acesta. Dar, bineinteles, ai nevoie si de un magazin de unde sa le poti achizitiona la un raport calitate-pret avantajos. Stabledesk.ro este magazinul online de unde poti achizitiona obiecte destinate confortului tau la birou, inclusiv cadre reglabile, birouri de gaming, suporturi de casti ori telefoane, precum si multe altele pe care le vei descoperi daca accesezi pagina oficiala. Descopera in cele ce urmeaza cateva dintre motivele pentru care este indicat sa achizitionezi si tu un scaun ergonomic.

Ce beneficii aduce un scaun ergonomic?

In ziua de azi petreci tot mai mult timp asezat pe scaunul de la birou, de multe ori chiar ajungi sa adopti o pozitie incorecta. O postura incorecta poate duce la oboseala excesiva, la probleme la nivelul coloanei vertebrale, precum si la scaderea productivitatii. 

Din fericire, poti inlocui acum clasicul scaun de birou cu unul ergonomic, beneficiile fiind numeroase. Gasesti aici scaune ergonomice potrivite nevoilor tale la un pret accesibil.

  • Diminuarea disconfortului si durerii de spate – scaunul ergonomic este conceput pentru o sustinere optima a zonei lombare si pentru mentinerea coloanei vertebrale in curbura sa naturala.
  • Cresterea nivelului de energie – daca adopti o pozitie confortabila, vei reduce din oboseala musculara si nivelul de energie va fi in mod considerabil crescut.
  • Imbunatateste circulatia sangelui – scaunul ergonomic sustine o circulatie a sangelui eficienta, reducand presiunea exercitata asupra venelor si arterelor.
  • Previne aparitia problemelor de sanatate pe termen lung – utilizarea constanta a unui astfel de scaun poate impiedica aparitia afectiunilor de tipul osteoartritei, herniei de disc sau a bolilor cardiovasculare.
  • Poate fi reglat in functie de inaltimea ta – exista persoane inalte, a caror inaltime ii dezavantajeaza de multe ori, mai ales cand vine vorba de scaunul de la birou. Un scaun ergonomic de la StableDesk este reglabil si poate fi aranjat in functie de inaltime si de preferinte.

La ce aspecte sa fii atent atunci cand alegi un scaun ergonomic

Alege sa investesti intr-un scaun ergonomic de inalta calitate de la StableDesk si bucura-te de beneficiile sale pentru multa vreme. Totusi, iata cateva detalii pe care sa le iei in considerare atunci cand te afli in cautarea unui scaun potrivit nevoilor tale. 

  • Suport pentru brate – este important sa existe un astfel de suport pentru a putea sa iti relaxezi antebratele si umerii.
  • Spatar reglabil – spatarul este indicat sa fie reglabil pentru a putea sa ofere un suport corect intregului spate.
  • Inaltime ajustabila – scaunul este recomandat sa poata fi ajustabil in ceea ce priveste inaltimea, astfel incat sa poti sa iti pozitionezi picioarele pe podea ori cu genunchii indoiti intr-un unghi de 90 de grade.
  • Suport lombar – probabil unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa dispuna un scaun de birou este suportul lombar, care mentine o curbura cat mai naturala a coloanei vertebrale.

Asadar, iata cate motive exista pentru a achizitiona si tu un scaun ergonomic de la StableDesk. Descopera confortul la un nivel maxim si bucura-te de conditii optime la birou.

Contact:

0762972628

office[@]stabledesk.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *