Jucarii pentru copii

Cu jocurile educative, invatatul nu mai este o corvoada! Ideale atat pentru studiul individual cat si pentru clasa, jocurile educative transforma activitatea de invatare intr-una extrem de placuta, distractiva si mai ales memorabila! Se stie ca notiunile pe care cei mici le descopera personal, prin experiente proprii, se fixeaza mult mai usor si pentru mai mult timp. Alege instrumentul perfect pentru o invatare rapida accesand colectia noastra de jocuri pentru copii, pe site-ul online Toys Plaza  , fie matematice, lingvistice, de antrenare a logicii sau stiintifice. Jucarii pentru copii, baieti si fete cu o gama vasta si variata de produse pentru nou nascuti, bebelusi si adolescenti. Asadar, fie ca doresti jucarii senzoriale, de constructie, creative cat si de societate, stiintifice sau de logica, aici le vei gasi pe toate.

De la simplele blocuri de constructie si mingi de diverse marimi pana la sofisticatele masinarii robotice, jucariile intermediaza drumul catre realitate pentru copii si le ofera miniaturi reprezentative ale lumii adultilor. Le stimuleaza creativitatea, le dezvolta inteligenta si perspicacitatea, pregatindu-i pentru viata de adult.

Renumitul psiholog E. Erikson definea jocul ca fiind o situatie in care un copil poate trece prin anumite experiente, creandu-si situatii-model si dirijand realitatea prin planificare si experimentare. Jocurile ofera oportunitati de auto-exprimare, dominare si dezvoltare intr-un mod propice varstei copilului.

De multe ori, prin joc, copilul va exprima ceea ce simte, prin intermediul “personajelor”. Vom auzi adesea ca ursuletul este trist, ca papusa plange sau ca eroul se teme. Prin intermediul eroilor jucarii, copiii pot spune mult mai multe despre ei insisi decat ar face-o singuri. Urmarindu-i cum se joaca si ce exprima jucariile vorbitoare, putem afla multe despre universul copilului, despre temerile lui, despre cum intelege el, bine sau rau, anumite realitati.

Prin alegerea jucariilor, oferim copiilor sansa de a-si dezvolta abilitati esentiale, dar si de a acumula informatii si de a-si descoperi pasiuni. Coordonarea miscarilor, gandirea sau inventivitatea cresc si, odata cu ele, creste si increderea in sine a copiilor. Copii devin activi, reusesc sa si foloseasca imaginatia si sa ne surprinda cu noi moduri de a se juca cu acelasi joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *