Anuntul care conteaza

Hei, ce faceti dragilor, azi vreau sa va spun o intamplare tare haioasa. Mi-am amintit acum de ea si am decis sa va povestesc si voua.

Acum ceva vreme vine la mine in biroul seful meu, tare imbufnat si serios cu un teanc de foi in mana. Ma roade curiozitatea si il intreb cea patit , na… murea curioasa :)).

Incepe el serios sa imi povesteasca despre una din colegele de serviciu, cum a plecat fara sa il anunte si a ramas fara personal pe postul de call center. Ascult ce are de zis, si il intreb haioasa: pai…si care e problema? Iar el incepe si mai suparat: tu nu intelegi ca am ramas fara un om, cine imi rezolva mie problemele acum, cum gasesc eu in scurt timp un angajat nou.

Aici intervin eu foarte calma si ii spui, simplu publicati un anunt in Jurnalul National, pe internet totul este simplu acum.

Si cum se spune „buna ziua am dat, belea mi-am capatat” imi lasa teancul de foi pe birou cu specificatia rezolva pana maine.

Raman blocata pentru cateva minute si apoi imi revin: scriu pe google publicare anunt in Jurnalul National si intru pe primul site. Intre timp imi stabilesc o strategie bine pusa la punct, imi dau drumul la muzica si incep publicarea anunturilor.

Doar ca nu a fost atat de simplu, pentru ca atunci cand am intra pe oferte pentru locuri de munca am gasit foarte multe anunturi, si eu aveam nevoie de un angajat nou in cel mai scurt timp.

5locuri-de-munca

M-am bucurat cand am vazut ca pentru 25 de lei pot posta anuntul meu pe 357 de site-uri, zis si facut. Dupa ce am terminat m-am dus foarte incantata in biroul sefului mereu care se schimbase la fata, era binedispusi deoarece incepuse deja sa primeasca telefoane si stabilise interviuri pentru a doua zi.

Niciodata nu am crezut ca este atat de usor sa gasesti un angajat, pe site-ul Jurnalul National este posibil. Cu doar cateva click-uri ai anuntul tau publicat pe mai multe site-uri si asa gasesti mai repede candidatul ideal pentru compania ta.

De ce sa pierzi timp publicand anunturi pe fiecare site in parte cand o poti face atat de usor cu doar 25 de lei, dar pe langa aceasta optiune sunt si altele cum ar fi: publicarea pe 16 bloguri, sau pe 63 de site-uri cu 2 lei.

Jurnalul National este site-ul ideal pentru a posta un anunt daca vrei rezultate imediate.

Pupici

2 comentarii la „Anuntul care conteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *